Kokebøker, husholdning
Knas! Deilige, sprøe pepperkakefantasier
Forfatter: Pernille Faye
Pris: 90
Middagen er i boks
Forfatter: Tove Valmot
Pris: 100
Det smaker av høst
Forfatter: Kirsten Winge
Pris: 200
Fransk kjøkken på sitt beste
Forfatter: Ann Hughes Gilbey
Pris: 85
Dreyers kokebok i bilder. Den komplette kokeboken
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 95
Moderne norsk mat. Matgleder fra Meierienes Prøvekjøkken
Forfatter:
Pris: 125
Matglede og kokekunst. Sikker vei til vellykket matlaging
Forfatter: Arnold Zabert
Pris: 125
Kaker (Kokekunst)
Forfatter:
Pris: 90
Kristinas kokebok. Vegetariske retter til hverdag og fest
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 80
60-minute gourmet, More 60-minute gourmet. 2 bind i kassett
Forfatter: Pierre Franey
Pris: 120
Vindu med basilikum.
Forfatter: Marguerite Walfridson
Pris: 100
Lekre kaker du lager selv
Forfatter: Helene S Lundberg
Pris: 75
Norsk Ukeblads store bakebok
Forfatter:
Pris: 100
Til bords med Bjørnstjerne Bjørnson
Forfatter: Jakob Ågotnes
Pris: 120
Internasjonal kokebok
Forfatter: Gunnhild Aakervik
Pris: 75
Kjartans Tango. Med reklame fra Bavaria
Forfatter: Kjartan Skjelde
Pris: 150
What’s cookin’? Mat skaper glede i NSBU
Forfatter:
Pris: 100
Drinks til enhver anledning (Dansk)
Forfatter: Viggo Christensen
Pris: 75
Moderne baking. Freias håndbok i baking med bakepulver
Forfatter:
Pris: 75
Sylting Hermetisering Frysing
Forfatter:
Pris: 90
Sunnhet, skjønnhet og velvære, tilberedes i kjøkkenet
Forfatter: Jean Nussbaum
Pris: 90
Spiselige gaver
Forfatter: Aase og Pia Strømstad
Pris: 125
Inn med sølvskje. Bagatellemat gjort forståelig
Forfatter: Hærland & Hellstrøm
Pris: 200
Gold Medal «Kjøkken-prøvet» kaker, pai og smultringer
Forfatter:
Pris: 100
Erbe. Oppskriftsbok for de tusen hjems dessert
Forfatter:
Pris: 125
Lettvint mat av grønnsaker (Hjem til mors kjøkken…)
Forfatter: Lovise Petersen
Pris: 75
Slank for livet
Forfatter: Marianne Almström Rykke
Pris: 75
Et friskere liv
Forfatter: Marianne Almström Rykke
Pris: 90
Fisk, kjøtt og grønnsaker
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 100
Supper og småretter
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 100
Saft og sylt!
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 75
Kulinariske opplevelser fra Altaelva
Forfatter: Johan Kridih og Kjell Ove Storvik
Pris: 150
Food Processor. Lag deilig mat på kort tid
Forfatter:
Pris: 95
Oppskriftsbok Elverum Husmorskole 1927
Forfatter:
Pris: 250
Vi ber på smågodt
Forfatter: Monica Ekman, red.
Pris: 80
Nye retter utover det forventede
Forfatter:
Pris: 100
Sjokolade. Favoritter for sjokolade-elskeren
Forfatter: Göran Söderin m/flere
Pris: 100
Hverdagsmat
Forfatter:
Pris: 75
Nye grønnsakretter
Forfatter: Anna Kirste, red.
Pris: 85
Grønnsakretter
Forfatter: Juliane Solbraa-Bay, red.
Pris: 75
Vi som koker elektrisk
Forfatter: Gerd Wiborg Thune
Pris: 80
Til bords med smalahove
Forfatter: Norvald Tveit og Ivar Kvåle
Pris: 100
Lekre retter av dypfryst mat. Ferdig i en håndvending
Forfatter: Asta Ôstenius
Pris: 75
Husstell for fortsettelseskoler, realskoeler m.m. for voksne
Forfatter: Dorothea Christensen
Pris: 100
Den store kokeboken. Grunnbok for alle kjøkken
Forfatter:
Pris: 120
Lett og lettvint. Hverdagsmat på 1-2-3
Forfatter: Grete Roede
Pris: 100
Salvesens vin 2004. Toppvinene – de beste kjøpene på polet
Forfatter:
Pris: 100
Vin. Kjøkken-biblioteket
Forfatter: Keith Richmond og Lucy Knox
Pris: 75
Prikken over ien. Garneringshemmeligheter
Forfatter: Nicola Diggins
Pris: 75
Vin, helt enkelt
Forfatter: Christer Berens
Pris: 75
Praktiske kjerringråd til husbruk
Forfatter: Miriam Wicklund
Pris: 90
Husmorboka. Med bilete
Forfatter: Liv Gleditsch m/flere
Pris: 100
Riktig mat – bedre helse
Forfatter: Flere
Pris: 100
Kjøkkenkalender 1985
Forfatter:
Pris: 75
Norsk Ukeblads store bok om smørbrød og smørbrødkaker
Forfatter:
Pris: 100
GI-oppskrifter for folk i farta. 100 nye oppskrifter
Forfatter: Ola Lauritzson og Ulrika Davidsson
Pris: 75
All verdens vingleder
Forfatter: Joanna Simon
Pris: 75
Kjernesunn mat. Forvandler familien på få uker
Forfatter: Ninka Mauritson
Pris: 200
Innvandrerkjøkken
Forfatter: Eja Nilsson
Pris: 75
Matlære
Forfatter: Inga Høst
Pris: 75 |