Kokebøker, husholdning
Velkommen til bords
Forfatter: Brita Olsson
Pris: 75
Stiansen til hverdags
Forfatter:
Pris: 150
Vegetarmat til fest
Forfatter: Pamela Johns
Pris: 90
Tidens kokebok
Forfatter: Lillemor Erken
Pris: 85
Norsk storfekjøtt
Forfatter: Bengt Wilson
Pris: 95
Basic italiensk
Forfatter: Cornelia Schinharl
Pris: 150
Basic – ganske enkelt god mat
Forfatter: Sabine Sälzer
Pris: 150
Hvitvin fra A til Å.
Forfatter: Jim Ainsworth
Pris: 85
Enkle men perfekte salater. en smak av sommer hele året
Forfatter:
Pris: 75
Restekjærlighet. Den store restematkokeboka
Forfatter: Sara Heilmann
Pris: 120
Det gode norske kjøkken. Med oppskrifter fra Gyldendals store kokebok
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 100
Sunn mat i wok
Forfatter: Lynn Andersen
Pris: 75
100 Pastasauser
Forfatter: Sally Griffiths
Pris: 75
De 100 beste pastasausene
Forfatter: Diane Seed
Pris: 75
Kokebok. Bra og rimelig mat
Forfatter: Anne M Hjelmstad
Pris: 85
Familiens store kokebok
Forfatter: Fride Bergem
Pris: 120
Fra boller til burritos. Kokebok
Forfatter: Anne Amland
Pris: 90
Sjokolade
Forfatter: Karl Petzke
Pris: 85
Mat i leirgryte
Forfatter: Brita Olsson
Pris: 100
Solskinn og sommermat
Forfatter: Gitte H Rasmussen
Pris: 90
Moderne baking. Freias håndbok i baking med bakepulver
Forfatter:
Pris: 100
Dessertgleder
Forfatter: Ruth M Kielland
Pris: 100
Komlelandet. Ei reise i raspeballen sitt kokevatn. Oppskrifter og heimlengsel
Forfatter: Kjartan Bjånesøy
Pris: 75
Dr. Atkins Nye Slankerevolusjon. kokebok
Forfatter: Robert Atkins
Pris: 90
Mat og hus. Kulturhistorisk kokebok
Forfatter: Else Rønnevig
Pris: 250
Karameller og grønn saus. Barnas egen kok(k)ebok. Tegninger av Thore Hansen. Billedbok
Forfatter: Bjørn Fredheim
Pris: 150
Man tager en hai. På ville matveier med A-Magasinet
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 85
Den nye smårutede kokeboken. Utvidet utgave med bakeoppskrifter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 200
Sunset Holiday Cook Book. Christmas Recipes & Menus – Thanksgiving – New Year’s Day
Forfatter: Cynthia Overbeck Bix
Pris: 75
Maten er halve føda. En gastronomisk rundreise med smaksprøver
Forfatter: Kjell Arild Pollestad
Pris: 75
Gode venner – øl og mat
Forfatter: Paul Lorck Eidem
Pris: 75
Festboken
Forfatter: Mette Hauger
Pris: 100
Kjøkkenkalender 1986
Forfatter:
Pris: 85
Lag mat i mikrobølgeovn
Forfatter:
Pris: 75
Verdens beste pasta (spis deg glad)
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Mathjelpen for foreldre. Hjelp barna å spise sunt døgnet rundt
Forfatter: Rune Blomhoff
Pris: 120
Det glade kjøkken. 60 middagsretter
Forfatter: Arne Gjermstad
Pris: 90
Mat som smaker, til hverdag og fest
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 120
Hverdagsmat
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Wok og hurtigsteking
Forfatter: David Lee
Pris: 90
Med smak av eddik
Forfatter: Clare Gordon Smith
Pris: 75
Med smak av olivenolje
Forfatter: Clare Gordon Smith
Pris: 75
Dagens rett
Forfatter: Birgitta Rasmusson
Pris: 1988
Energimat, Spis deg sunn og sterk
Forfatter: Janette Marshall
Pris: 100
Ketsjup er ålreit. Karis enkle knep for sunnere hverdagsmat
Forfatter: Kari Jaquesson
Pris: 100
Sunn mat til alle årstider
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 95
Den nye maten – spis godt med færre kalorier
Forfatter: Britt Sandquist Bolin
Pris: 75
Mat på Meksikansk. Til både hverdag og fest
Forfatter: Katja Palmdahl
Pris: 85
Vi skal ha gjester. Fra te for 2 til fest for 40
Forfatter: Sigrid Tholander
Pris: 120
Smaksopplevelser fra Trugstad gård
Forfatter: Tove Haga
Pris: 120
Cattelins kokebok
Forfatter: Kjell Blekenberg
Pris: 100
Mat på norsk. Tradisjonsrike retter fra hele landet
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 100
Lekker og enkel mat som slanker
Forfatter: Demis Roussos
Pris: 75
Den store boken om salater
Forfatter: Alessandra Avallone
Pris: 100
Eksotiske retter. Med frukt og grønnsaker fra hele verden
Forfatter:
Pris: 90
Grønne retter. Fristende, fargerikt og godt
Forfatter:
Pris: 90
God mat til alle anledninger. Mat til hverdag og fest
Forfatter:
Pris: 90
Mat til helse og glede. Hverdagsmat i modne år
Forfatter: Asbjørn Tandberg
Pris: 75
Streif. Matmøter i norsk kulturlandskap
Forfatter:
Pris: 120
Gode venner – øl og mat
Forfatter: Paul Lorck Eidem
Pris: 75
Knas! Deilige, sprøe pepperkakefantasier
Forfatter: Pernille Faye
Pris: 90
Middagen er i boks
Forfatter: Tove Valmot
Pris: 100
Det smaker av høst
Forfatter: Kirsten Winge
Pris: 200
Fransk kjøkken på sitt beste
Forfatter: Ann Hughes Gilbey
Pris: 85
Dreyers kokebok i bilder. Den komplette kokeboken
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 95
Moderne norsk mat. Matgleder fra Meierienes Prøvekjøkken
Forfatter:
Pris: 125
Matglede og kokekunst. Sikker vei til vellykket matlaging
Forfatter: Arnold Zabert
Pris: 125
Kaker (Kokekunst)
Forfatter:
Pris: 90
Kristinas kokebok. Vegetariske retter til hverdag og fest
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 80
60-minute gourmet, More 60-minute gourmet. 2 bind i kassett
Forfatter: Pierre Franey
Pris: 120
Vindu med basilikum.
Forfatter: Marguerite Walfridson
Pris: 100
Lekre kaker du lager selv
Forfatter: Helene S Lundberg
Pris: 75
Norsk Ukeblads store bakebok
Forfatter:
Pris: 100
Til bords med Bjørnstjerne Bjørnson
Forfatter: Jakob Ågotnes
Pris: 120
Internasjonal kokebok
Forfatter: Gunnhild Aakervik
Pris: 75
Kjartans Tango. Med reklame fra Bavaria
Forfatter: Kjartan Skjelde
Pris: 150
What’s cookin’? Mat skaper glede i NSBU
Forfatter:
Pris: 100
Drinks til enhver anledning (Dansk)
Forfatter: Viggo Christensen
Pris: 75
Moderne baking. Freias håndbok i baking med bakepulver
Forfatter:
Pris: 75
Sylting Hermetisering Frysing
Forfatter:
Pris: 90
Sunnhet, skjønnhet og velvære, tilberedes i kjøkkenet
Forfatter: Jean Nussbaum
Pris: 90
Spiselige gaver
Forfatter: Aase og Pia Strømstad
Pris: 125
Inn med sølvskje. Bagatellemat gjort forståelig
Forfatter: Hærland & Hellstrøm
Pris: 200
Gold Medal «Kjøkken-prøvet» kaker, pai og smultringer
Forfatter:
Pris: 100
Erbe. Oppskriftsbok for de tusen hjems dessert
Forfatter:
Pris: 125
Lettvint mat av grønnsaker (Hjem til mors kjøkken…)
Forfatter: Lovise Petersen
Pris: 75
Slank for livet
Forfatter: Marianne Almström Rykke
Pris: 75
Et friskere liv
Forfatter: Marianne Almström Rykke
Pris: 90
Fisk, kjøtt og grønnsaker
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 100
Supper og småretter
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 100
Saft og sylt!
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 75
Kulinariske opplevelser fra Altaelva
Forfatter: Johan Kridih og Kjell Ove Storvik
Pris: 150
Food Processor. Lag deilig mat på kort tid
Forfatter:
Pris: 95
Oppskriftsbok Elverum Husmorskole 1927
Forfatter:
Pris: 250
Vi ber på smågodt
Forfatter: Monica Ekman, red.
Pris: 80
Nye retter utover det forventede
Forfatter:
Pris: 100
Sjokolade. Favoritter for sjokolade-elskeren
Forfatter: Göran Söderin m/flere
Pris: 100
Hverdagsmat
Forfatter:
Pris: 75
Nye grønnsakretter
Forfatter: Anna Kirste, red.
Pris: 85
Grønnsakretter
Forfatter: Juliane Solbraa-Bay, red.
Pris: 75 |