Kokebøker, husholdning
Gimme five! Fem om dagen
Forfatter: Nicola Graimes
Pris: 75
Desserter. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
Fjærkre. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
Grønnsaker. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
Okse- og kalvekjøtt. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
Lammekjøtt. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
Svinekjøtt. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 90
New York Bartenderes utvalg. 1300 drinker med og uten alkohol
Forfatter: Sally Ann Berk
Pris: 120
Filosofisk kokebok
Forfatter: Bjørn Heradstveit
Pris: 85
Kristinas beste. Vegetarmat til hverdag og fest
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 150
1 porsj. God mat til en person, eller gang opp og lag til så mange du ønsker
Forfatter: Kristine Lillevik
Pris: 120
Salater (kjøkkenbiblioteket)
Forfatter: Lyn Rutherford
Pris: 75
Vin. Schibsteds vin-guide
Forfatter: Hugh Johnson
Pris: 75
Fisk for hele familien. Over 40 lekre oppskrifter – en oppslagsbok fra Findus kjøkkenet.
Forfatter:
Pris: 75
Mat for alle årstider
Forfatter: Gjertrud Østbye
Pris: 150
Korn, mel og brød i kosthold og ernæring
Forfatter: Agnar Moe
Pris: 75
Italiensk kjøkken på sitt beste
Forfatter: Mary Reynolds
Pris: 100
Fransk kjøkken på sitt beste
Forfatter: Ann Hughes Gilbey
Pris: 100
Den smårutete kokeboka. Gode middagsretter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 100
Til bords med Inni-Carine og Tim Holm
Forfatter: Holm
Pris: 120
Lørdagskos
Forfatter:
Pris: 75
Mat for kjappe hoder. 100 oppskrifter for å styrke barnets konsentrasjonsevne
Forfatter: Nicola Graimes
Pris: 90
Smart mat. 90 retter for unge kokker
Forfatter: Ingela Holm
Pris: 90
Gjærbakst på alle bord
Forfatter: Marit Bjerkås
Pris: 150
Den store Wok kokeboken
Forfatter:
Pris: 100
Den store Pasta kokeboken
Forfatter:
Pris: 100
Vilt og velsmakende
Forfatter: Brith Bakken
Pris: 150
Allgemeine Milchwirtschaft und Milchhygiene
Forfatter: Rudolf Bruncke
Pris: 120
Handbuch für Molkereifachleute
Forfatter: Hellmuth Niemeyer
Pris: 150
Den sorte gryde
Forfatter: Gerd Schanche
Pris: 90
Fra boller til burritos – kokebok for ungdom
Forfatter: Anne Amland
Pris: 90
Gryteretter fra hele verden
Forfatter: Sonia Stevenson
Pris: 100
Kokebok
Forfatter: Anna Kirste
Pris: 100
Kokeboka mi
Forfatter:
Pris: 75
Melkefri mat – godt og sundt
Forfatter: Marianne Hox
Pris: 100
Kakeboka. 500 gode oppskrifter på kaker av alle slag
Forfatter: Edit Ekegårdh
Pris: 75
Grete Roedes beste oppskrifter
Forfatter:
Pris: 85
Kjøkkenkalender 1987
Forfatter:
Pris: 75
Kjøkkenkalender 1984
Forfatter:
Pris: 75
Mikrobølge-gourmeten. Festmat i mikrobølgeovn
Forfatter: Yvonne Hamlett
Pris: 75
Mofongo. Mat for sjelen. Magiske oppskrifter fra romanen Mofongo
Forfatter: Cecilia Samartin
Pris: 100
Velkommen til fest. Kokebok for alle anledninger
Forfatter: Liv Kongsten
Pris: 85
Den store menyplanleggeren. Over 500 000 spennende menyvalg
Forfatter:
Pris: 150
Frisk med lavkarbo. 100 oppskrifter
Forfatter: Sofie Hexeberg
Pris: 100
Mesterkokkens internasjonale kokebok
Forfatter: Josceline Dimbleby
Pris: 100
Vask!
Forfatter: Estrid Bengtsdotter
Pris: 75
Glad mat! Kokehåndbok for barn og ungdom
Forfatter: Marianne Rykke
Pris: 75
Baking. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Vidunderlig middelhavsmat
Forfatter:
Pris: 75
Barnas bakebok
Forfatter: Denise Smart
Pris: 100
Gyldendals vinleksikon
Forfatter: Oz Clarke
Pris: 120
Verdens beste festmat
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 90
Cookbook from Vienna
Forfatter: Berti Schwarzbach
Pris: 100
Mine lekreste kaker
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 90
Matglede
Forfatter: Ruth Marcussen Kielland
Pris: 85
Småretter til all slags bruk
Forfatter: Turid Skjold Oldenburg
Pris: 150
Småmat. Før maten – til drinken – på coctailpartyet
Forfatter: Margareta Schildt Landgren
Pris: 75
Flatfisk. Flat i form rund i smak
Forfatter: Svein Kristiansen
Pris: 95
Grillmat – godt både og inne
Forfatter: Cecilia Lundin
Pris: 85
Norsk lam i verdenstoppen
Forfatter: Bengt Wilson
Pris: 100
Velkommen – kunsten å ta vare på venner
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 100
Festmenyer
Forfatter: Bjørn Thoresen
Pris: 85
Smak av Italia. Mat og vin fra ulike regioner
Forfatter: Birgit Alm
Pris: 100
100 norske fiskeretter
Forfatter: Hedvig Krogsbøl
Pris: 75
Tomater. De beste oppskriftene
Forfatter: Stefanie Roediger Streubel
Pris: 75
Mat av vilt. Råd og oppskrifter for viltelskere
Forfatter: Elice Eriksson
Pris: 120
Lett og godt fra det globale kjøkken
Forfatter: Sue Kreitzman
Pris: 95
Velkommen til bords
Forfatter: Brita Olsson
Pris: 75
Stiansen til hverdags
Forfatter:
Pris: 150
Vegetarmat til fest
Forfatter: Pamela Johns
Pris: 90
Tidens kokebok
Forfatter: Lillemor Erken
Pris: 85
Norsk storfekjøtt
Forfatter: Bengt Wilson
Pris: 95
Basic italiensk
Forfatter: Cornelia Schinharl
Pris: 150
Basic – ganske enkelt god mat
Forfatter: Sabine Sälzer
Pris: 150
Hvitvin fra A til Å.
Forfatter: Jim Ainsworth
Pris: 85
Enkle men perfekte salater. en smak av sommer hele året
Forfatter:
Pris: 75
Restekjærlighet. Den store restematkokeboka
Forfatter: Sara Heilmann
Pris: 120
Det gode norske kjøkken. Med oppskrifter fra Gyldendals store kokebok
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 100
Sunn mat i wok
Forfatter: Lynn Andersen
Pris: 75
100 Pastasauser
Forfatter: Sally Griffiths
Pris: 75
De 100 beste pastasausene
Forfatter: Diane Seed
Pris: 75
Kokebok. Bra og rimelig mat
Forfatter: Anne M Hjelmstad
Pris: 85
Familiens store kokebok
Forfatter: Fride Bergem
Pris: 120
Fra boller til burritos. Kokebok
Forfatter: Anne Amland
Pris: 90
Sjokolade
Forfatter: Karl Petzke
Pris: 85
Mat i leirgryte
Forfatter: Brita Olsson
Pris: 100
Lindas kokebok. Hurtige og smakfulle vegetariske retter fra Lindas eget kjøkken
Forfatter: Linda McCartney
Pris: 95
Solskinn og sommermat
Forfatter: Gitte H Rasmussen
Pris: 90
Moderne baking. Freias håndbok i baking med bakepulver
Forfatter:
Pris: 100
Dessertgleder
Forfatter: Ruth M Kielland
Pris: 100
Komlelandet. Ei reise i raspeballen sitt kokevatn. Oppskrifter og heimlengsel
Forfatter: Kjartan Bjånesøy
Pris: 75
Dr. Atkins Nye Slankerevolusjon. kokebok
Forfatter: Robert Atkins
Pris: 90
Mat og hus. Kulturhistorisk kokebok
Forfatter: Else Rønnevig
Pris: 250
Gyldendals store kokebok. I pappkassett
Forfatter: Ingerid Askevold
Pris: 250
Man tager en hai. På ville matveier med A-Magasinet
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 85
Den nye smårutede kokeboken. Utvidet utgave med bakeoppskrifter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 200
Sunset Holiday Cook Book. Christmas Recipes & Menus – Thanksgiving – New Year’s Day
Forfatter: Cynthia Overbeck Bix
Pris: 75
Maten er halve føda. En gastronomisk rundreise med smaksprøver
Forfatter: Kjell Arild Pollestad
Pris: 75
Gode venner – øl og mat
Forfatter: Paul Lorck Eidem
Pris: 75
Festboken
Forfatter: Mette Hauger
Pris: 100 |