Kokebøker, husholdning
Norges beste vinkjøp 2017
Forfatter: Ingvild Tennfjord
Pris: 120
Pasta Cookbook. The Australian Woman’s Weekly Home Library. More than 170 recipes
Forfatter: Pamela Clark
Pris: 75
Frukt og Bær. De gode matideene
Forfatter: Hanne F. Thomsen
Pris: 75
Le Livre du Fromage. (Fransk tekst)
Forfatter:
Pris: 75
Stay Slim for Life. Diet-cookbook for overweight millions. Low Fat – Low Calorie. Menus and Recipes
Forfatter: Ida Jean Kain
Pris: 75
Vinboken. Om norske vinvaner og vanlige viner
Forfatter: Tom Prent
Pris: 90
En kokebok. Alternativ mat
Forfatter: Leslie Ann Myhre
Pris: 75
God mat. Utsøkte oppskrifter. Cap-bøkene
Forfatter: Edith Ekegårdh
Pris: 150
Impulser fra mitt kjøkken. Mat for glade mennesker
Forfatter: Inni Carine Holm
Pris: 75
Frankrike. Maten, vinen og kulturen
Forfatter:
Pris: 200
God mad fra det gode køkken (dansk tekst)
Forfatter: Ove Verner Hansen
Pris: 75
Vi lager julemat. Jul i Norge
Forfatter: Trude Monssen
Pris: 90
Potetmesterens kokebok.
Forfatter:
Pris: 75
Kogebog for folkeskolen og hjemmet
Forfatter: Fru Christensen
Pris: 300
Vellykket mat i mikrobølgeovn
Forfatter: Marit Bjerkås
Pris: 75
Hverdagsmat 2. Oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Elektrolux Assistent. 100 recept samt bruksanvisning. (svensk tekst)
Forfatter:
Pris: 75
Kogebog II. 300 opskrifter fremstillet i 24 demonstrationer, samt 20 opskrifter for tilberedning af sop m.v. in to tillægsdemonstrationer
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 400
Gode råd er ikke dyre. Tips for hjem og husholdning
Forfatter: Nina Yunkers
Pris: 90
Wenches kjøkken. Med gjester i God morgen, Norge
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 120
God mat – få kalorier
Forfatter: Sonja Grey
Pris: 90
Norsk laks på alle bord. Internasjonale oppskrifter
Forfatter: Willy Wyssenbach
Pris: 100
Norsk tradisjonsmat på ein ny måte
Forfatter: Bodil Nordjore
Pris: 150
Krydder og urter
Forfatter: Arabella Boxer
Pris: 100
Saltmat og søtmat. Kokebok for båtturen
Forfatter: Otto Haug
Pris: 100
Ølguiden
Forfatter: Knut Albert Solem
Pris: 100
Matlyst
Forfatter: Åse Kringlebotn
Pris: 75
Ingrids beste. Fiskeretter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Godt av kjøttdeig
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Kaker til kaffekosen
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Godt av kylling
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Varme småretter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Skjell og skalldyr
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
God mat God ernæring
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 75
Matlære. Kokebok for folke- og framhaldsskolen
Forfatter: Inga Høst
Pris: 90
Dypfrysing i hjemmet
Forfatter: Ingunn Børke
Pris: 75
Den friske smaken av vår
Forfatter: Birgitte Engen
Pris: 100
Uten mat og drikke duger studenten ikke
Forfatter: Bjarte Baasland
Pris: 90
En smak av Røisheim
Forfatter: Ingrid Hov Lunde
Pris: 150
Salater!
Forfatter: Jørgen Kolderup
Pris: 100
Ingen tur uten mat
Forfatter: Helge Hagen
Pris: 90
Norsk mat fra landsdel til landsdel. Vestlandet. Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland
Forfatter:
Pris: 120
Vidunderlig thailandsk
Forfatter:
Pris: 90
The best 100 tapas
Forfatter: Esperanza L. d Tena
Pris: 90
Godt for ganen godt for hjertet. Maten som gir deg et bedre liv
Forfatter: Leiv Ose
Pris: 120
Glutenfri mat – en grunnbok
Forfatter: Elisabeth E. Hemmingsson
Pris: 120
Glutenfri. Spis deg frisk
Forfatter: Michael Cox
Pris: 120
Ingrids beste. Brødbakst
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Raskt og enkelt. (Verdens beste oppskrifter)
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 90
Smått. Tapas og småretter
Forfatter: Nina Dreyer Hensley
Pris: 90
Wok. Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter. Verdens beste oppskrifter
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 90
Vidunderlig spansk
Forfatter: Bente Øygard
Pris: 90
Spanske spesialiteter. En kulinarisk oppdagelsesreise
Forfatter: Marion Trutter
Pris: 150
Digg. Feit i en fei
Forfatter: Jørgen Grann
Pris: 120
Mine beste kjøkkentips
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 75
Grillens gleder. God mat fra grill og røyk-ovn
Forfatter: Heinz Kurth
Pris: 90
Cappelens kokebok. Ny utgave
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 120
Sunt og lekkert
Forfatter: Viggo Andersen
Pris: 75
Eva’s mattips. God mat for hele året
Forfatter: Eva Mølsæter
Pris: 75
Butlers lam
Forfatter: Carl Butler
Pris: 200
Kids’ Party
Forfatter:
Pris: 90
Dypfrysing
Forfatter: Bjørg E. Engelstad
Pris: 100
Mat. Laks og ørret – helt enkelt
Forfatter: Fredrik Hald
Pris: 85
Antipasti. Forretter fra hele verden
Forfatter:
Pris: 90
Sild! med 60 oppskrifter
Forfatter: Ivar Eskeland
Pris: 75
En menneskealder som husmor
Forfatter: Hanna Thrap
Pris: 150
Kalori guiden i lommeformat
Forfatter: Olga Ambjørnrud
Pris: 75
Powersnacks. 50 supersunne snacks du blir sterk av
Forfatter:
Pris: 90
Den store hvitløkkokeboken
Forfatter: Sophie Hale
Pris: 100
Himmelsk. Mat & Mirakler. Med tekster av Håvard Rem
Forfatter: Trond Moi
Pris: 150
Kulinarisk Pass
Forfatter:
Pris: 120
Schibsteds store bok om konjakk
Forfatter: Gilbert Delos
Pris: 120
Utan mat og drikke. Offisiell kokebok for langrennslandslaget
Forfatter: Arne Brimi
Pris: 150
500 italienske retter
Forfatter: Valentina Sforza
Pris: 90
Den nye maten
Forfatter: Ove Pihl
Pris: 90
Elegant anretning og borddækning
Forfatter: Paula Messel
Pris: 200
Skål! Alkoholfrie drikker
Forfatter: Yngve Woxholth
Pris: 75
Cappelens nye kokebok
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 200
Konserveringsboken. Dypfrysing – Hermetisering – Safting og sylting
Forfatter: Karin Fredrikson
Pris: 120
Desserter
Forfatter: Hedvig Irgens
Pris: 90
Hva skal vi ha til middag? God mat – enkle oppskrifter. Wenches kjøkken
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 100
Den ultimate slankeguiden. Komplett kostplan for 28 dager
Forfatter: Anne Larsen
Pris: 100
Mat. Vilt – helt enkelt
Forfatter: Jørn Lie
Pris: 75
Supper. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 100
Laks!
Forfatter: Victor Waldenstrøm
Pris: 90
Sult. Fisk
Forfatter: Bernt Bucher Johannessen
Pris: 100
Mat for ølvenner
Forfatter: Georg Parmann
Pris: 75
Bursdagskaker. Lekre og lettlagde
Forfatter: Oliver Trific
Pris: 75
Mat. lam – helt enkelt
Forfatter: Endre Gabrielsen
Pris: 75
Den norske dram
Forfatter: Jens M Alm
Pris: 150
Søtt. Desserter og kaker med ideer til drikke
Forfatter: Nina Sjøen
Pris: 150
Vårt norske kjøkken
Forfatter: Kjell Innli
Pris: 150
30 minutes or less. Favorite Foods
Forfatter:
Pris: 75
Restekjærlighet. Den store restematkokeboka
Forfatter: Sara Heilmann
Pris: 120
Fra mitt blå kjøkken. Revidert utgave 1975
Forfatter: Hroar Dege
Pris: 100
Europas salater
Forfatter: Frauke Koops
Pris: 100
Kosten i faresonen
Forfatter: Juliane Solbraa Bay
Pris: 75
Skål! Alkoholfrie drikker
Forfatter: Yngve Woksholth
Pris: 75
Vin for vinelskere
Forfatter: Miguel A Torres
Pris: 75
Mat & Vin. Mat til vin & vin til mat
Forfatter: Moi/ Bølgen
Pris: 100 |