Kokebøker, husholdning
Matlyst
Forfatter: Åse Kringlebotn
Pris: 75
Ingrids beste. Fiskeretter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Godt av kjøttdeig
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Kaker til kaffekosen
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Godt av kylling
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Varme småretter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Ingrids beste. Skjell og skalldyr
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
God mat God ernæring
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 75
Matlære. Kokebok for folke- og framhaldsskolen
Forfatter: Inga Høst
Pris: 90
Dypfrysing i hjemmet
Forfatter: Ingunn Børke
Pris: 75
Den friske smaken av vår
Forfatter: Birgitte Engen
Pris: 100
Uten mat og drikke duger studenten ikke
Forfatter: Bjarte Baasland
Pris: 90
En smak av Røisheim
Forfatter: Ingrid Hov Lunde
Pris: 150
Salater!
Forfatter: Jørgen Kolderup
Pris: 100
Ingen tur uten mat
Forfatter: Helge Hagen
Pris: 90
Norsk mat fra landsdel til landsdel. Vestlandet. Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland
Forfatter:
Pris: 120
Vidunderlig thailandsk
Forfatter:
Pris: 90
The best 100 tapas
Forfatter: Esperanza L. d Tena
Pris: 90
Godt for ganen godt for hjertet. Maten som gir deg et bedre liv
Forfatter: Leiv Ose
Pris: 120
Glutenfri mat – en grunnbok
Forfatter: Elisabeth E. Hemmingsson
Pris: 120
Glutenfri. Spis deg frisk
Forfatter: Michael Cox
Pris: 120
Ingrids beste. Brødbakst
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Raskt og enkelt. (Verdens beste oppskrifter)
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 90
Smått. Tapas og småretter
Forfatter: Nina Dreyer Hensley
Pris: 90
Wok. Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter. Verdens beste oppskrifter
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 90
Vidunderlig spansk
Forfatter: Bente Øygard
Pris: 90
Spanske spesialiteter. En kulinarisk oppdagelsesreise
Forfatter: Marion Trutter
Pris: 150
Digg. Feit i en fei
Forfatter: Jørgen Grann
Pris: 120
Mine beste kjøkkentips
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 75
Grillens gleder. God mat fra grill og røyk-ovn
Forfatter: Heinz Kurth
Pris: 90
Cappelens kokebok. Ny utgave
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 120
Sunt og lekkert
Forfatter: Viggo Andersen
Pris: 75
Eva’s mattips. God mat for hele året
Forfatter: Eva Mølsæter
Pris: 75
Butlers lam
Forfatter: Carl Butler
Pris: 200
Kids’ Party
Forfatter:
Pris: 90
Kladdens kokebok
Forfatter: Else Jacobsen
Pris: 75
Dypfrysing
Forfatter: Bjørg E. Engelstad
Pris: 100
Mat. Laks og ørret – helt enkelt
Forfatter: Fredrik Hald
Pris: 85
Antipasti. Forretter fra hele verden
Forfatter:
Pris: 90
Sild! med 60 oppskrifter
Forfatter: Ivar Eskeland
Pris: 75
En menneskealder som husmor
Forfatter: Hanna Thrap
Pris: 150
Kalori guiden i lommeformat
Forfatter: Olga Ambjørnrud
Pris: 75
Powersnacks. 50 supersunne snacks du blir sterk av
Forfatter:
Pris: 90
Den store hvitløkkokeboken
Forfatter: Sophie Hale
Pris: 100
Himmelsk. Mat & Mirakler. Med tekster av Håvard Rem
Forfatter: Trond Moi
Pris: 150
Kulinarisk Pass
Forfatter:
Pris: 120
Kokeboka mi (Opplysningskontoret for egg og kjøtt)
Forfatter: Berit Ildjarnstad
Pris: 120
Schibsteds store bok om konjakk
Forfatter: Gilbert Delos
Pris: 120
Utan mat og drikke. Offisiell kokebok for langrennslandslaget
Forfatter: Arne Brimi
Pris: 150
Elsas kokebok – mine beste oppskrifter. Signert
Forfatter: Elsa Wendt
Pris: 200
500 italienske retter
Forfatter: Valentina Sforza
Pris: 90
Den nye maten
Forfatter: Ove Pihl
Pris: 90
Elegant anretning og borddækning
Forfatter: Paula Messel
Pris: 200
Skål! Alkoholfrie drikker
Forfatter: Yngve Woxholth
Pris: 75
Cappelens nye kokebok
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 200
Konserveringsboken. Dypfrysing – Hermetisering – Safting og sylting
Forfatter: Karin Fredrikson
Pris: 120
Desserter
Forfatter: Hedvig Irgens
Pris: 90
Hva skal vi ha til middag? God mat – enkle oppskrifter. Wenches kjøkken
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 100
Den ultimate slankeguiden. Komplett kostplan for 28 dager
Forfatter: Anne Larsen
Pris: 100
Mat. Vilt – helt enkelt
Forfatter: Jørn Lie
Pris: 75
Supper. Kokekunst
Forfatter:
Pris: 100
Laks!
Forfatter: Victor Waldenstrøm
Pris: 90
Sult. Fisk
Forfatter: Bernt Bucher Johannessen
Pris: 100
Mat for ølvenner
Forfatter: Georg Parmann
Pris: 75
Bursdagskaker. Lekre og lettlagde
Forfatter: Oliver Trific
Pris: 75
Mat. lam – helt enkelt
Forfatter: Endre Gabrielsen
Pris: 75
Den norske dram
Forfatter: Jens M Alm
Pris: 150
Søtt. Desserter og kaker med ideer til drikke
Forfatter: Nina Sjøen
Pris: 150
Vårt norske kjøkken
Forfatter: Kjell Innli
Pris: 150
30 minutes or less. Favorite Foods
Forfatter:
Pris: 75
Restekjærlighet. Den store restematkokeboka
Forfatter: Sara Heilmann
Pris: 120
Fra mitt blå kjøkken. Revidert utgave 1975
Forfatter: Hroar Dege
Pris: 100
Europas salater
Forfatter: Frauke Koops
Pris: 100
Kosten i faresonen
Forfatter: Juliane Solbraa Bay
Pris: 75
Skål! Alkoholfrie drikker
Forfatter: Yngve Woksholth
Pris: 75
Vin for vinelskere
Forfatter: Miguel A Torres
Pris: 75
Mat & Vin. Mat til vin & vin til mat
Forfatter: Moi/ Bølgen
Pris: 100
Det beste jeg vet
Forfatter: Andreas Viestad
Pris: 150
Den store vinboken. Alle verdens viner
Forfatter: Bibiane Bell
Pris: 90
Berus eder! En bok om vårt triste forhold til alkoholens gleder
Forfatter: Odd Børretzen
Pris: 90
Vinens verden. Illustrert atlas over alle verdens viner og vinmarker. Revidert og utvidet med 175 kart, alle i farger
Forfatter: Hugh Johnson
Pris: 150
Solvolds smak
Forfatter: Odd Ivar Solvold
Pris: 100
Årstidene. En vandring i tekst og bilder – med norske råvarer. Hilsen fra (utydelig navn)
Forfatter: Lars Erik Underthun
Pris: 100
Med smak av Sør-Afrika
Forfatter: Guy Taylor
Pris: 90
Winter joy christmas joy. Ideas, tips and recipes
Forfatter: Finn Schjøll
Pris: 150
Yrkeslære for kokker
Forfatter:
Pris: 150
Mitt kjøkken. Hjemmebakst
Forfatter: Brita Olsson
Pris: 75
Den smårutete kokeboken
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 120
Velkommen til fest. Invitasjoner, ideer, kaker, spill
Forfatter: Judy Bastyra
Pris: 85
Madlavningslære og Kogebog for alle Stænder. En tidsmæssig Anvisning til godt, praktisk Madstel
Forfatter: Charlotte Normann
Pris: 500
God mat med Ingrid Espelid Hovig
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 75
Grillmat (Den lille kokebokserien)
Forfatter: Jacqueline Bellefontaine
Pris: 75
52 weekends. Spise- og overnattingssteder i nordens hovedsteder
Forfatter: Espen Grønli
Pris: 200
Maria kokkelerer, inviterer & organiserer
Forfatter: Maria Hovtun
Pris: 150
Det gode grønne
Forfatter: Ingmari Roug
Pris: 100
365 Ways to Wok
Forfatter: Linda Drachman
Pris: 100
Salvesens vin 2003
Forfatter: Geir Salvesen
Pris: 100
Hvitvinsguiden. 200 anbefalte viner
Forfatter:
Pris: 90
Vin-guiden. Vin og brennevin
Forfatter: Thor Teien
Pris: 75
Pasta – en lidendskap
Forfatter: Nina Hensley
Pris: 90 |