Kokebøker, husholdning
Kristinas Beste. Vegetarmat til hverdag og fest
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 120
Med skjell på gaffelen
Forfatter: Stein Mortensen
Pris: 120
Den store boken om brødbaking
Forfatter: Wenche Frølich
Pris: 120
Indisk mat. Kultur, karri og kulfi. Oversatt fra manuskript og bearbeidet av Irene Inman Tjørve
Forfatter: Kushu Singh
Pris: 150
Sauser. Salte og søte, klassiske og nye
Forfatter: Michel Roux
Pris: 120
Eesti köök. Estonian Cooking
Forfatter: Maire Suitsu
Pris: 100
Berømte retter fra hele verden. Norsk redaktør: Anny Bjerkebæk
Forfatter: Wina Born
Pris: 85
Den nye smårutete kokeboken. Utvidet utgave med bakeoppskrifter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 200
Småretter. Hjemmets kokebokklubb
Forfatter:
Pris: 75
Carl Butlers kokebok. Fortsettelsen
Forfatter: Carl Butler
Pris: 120
Desserter kaker og konfekt.
Forfatter: Mina Thiis
Pris: 120
Complete Guide to Single Malt Scotch. Second ed.
Forfatter: Michael Jackson
Pris: 90
Wok. raskt og godt
Forfatter:
Pris: 75
Til bords i Frankrike. Oppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken
Forfatter: Georgeanne Brennan
Pris: 150
Vin
Forfatter: André Dominé
Pris: 250
Verdens beste. Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Pris: 250
Fisketorget anbefaler. Fiskehandlernes egne favorittoppskrifter
Forfatter: Erling T. Gjelsvik
Pris: 150
Baking til lyst og glede. 200 oppskrifter fra bakekunstens verden. Ingrid Espelig Hovig norsk fagkonsulent.
Forfatter:
Pris: 120
The World Guide to Whisky
Forfatter: Michael Jackson
Pris: 120
Cake pops. ved Bakerella. Tips, triks og oppskrifter på mer enn 40 uimotståelige kaker på pinne
Forfatter:
Pris: 120
Tid til overs. Matfilosofi frå Vianvang.
Forfatter: Arne Brimi
Pris: 90
Brød. Foto: Morten Brun
Forfatter: Wenche Frølich
Pris: 90
Hjertegod mat. For deg som vil minske kolesterolinnholdet i blodet, senke blodtrykket og gå ned i vekt
Forfatter: Inga Britt Gustafsson
Pris: 100
Cappelens kokebok. Ny utgave. Bokklubbutgave
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 150
Til liniens pris. Et kulturhistorisk festskrift. (Norske Akevitters Venner)
Forfatter: Edda Espeland
Pris: 120
Lettvint middag i gryte og langpanne
Forfatter: Marit R. Westlie
Pris: 120
Barmens grill
Forfatter: Lars Barmen
Pris: 150
Våren. Årstidskjøkkenet
Forfatter: Joanna Weir
Pris: 100
Classic Tapas. Authentic Spanish recepies
Forfatter:
Pris: 90
Antipasti. Et herlig utvalg av italienske småretter
Forfatter:
Pris: 75
Festmat. Festmenyer, buffet, kakebord
Forfatter:
Pris: 120
Australia. En kulinarisk reise. Autentiske oppskrifter fra et spennende kontinent
Forfatter: Cherry Ripe
Pris: 250
Franske spesialiteter
Forfatter: Andre Domine
Pris: 200
Muffins. 39 uimotståelig søte og lekre oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Historisk Kogebog. Komfuralderen
Forfatter: Else Marie Boyhus
Pris: 75
Historisk Kogbog. Traditionsrige retter
Forfatter: Else Marie Boyhus
Pris: 75
Historisk Kogebog. Disk og dug
Forfatter: Holger Rasmussen
Pris: 75
Brød. Oppskrifter og råd for god gjærbakst. Oversatt (fra svensk) av Marit Bjerkås. Fotografier av Kerstin Bernhard.
Forfatter: Kerstin Landergren
Pris: 100
Den store iskremboken. Over 130 oppskrifter på lekre isanretninger for enhver anledning.
Forfatter:
Pris: 75
Hjemmelaget av markens grøde. Faglig bearbeidet av Anna Kirste.
Forfatter: Siv Nilson
Pris: 90
Ingrids beste. Friske salater
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Damms store kokebok for barn. Oversatt av Dorthe Erichsen Oftedal.
Forfatter: Angela Wilkes
Pris: 90
Kokeboka for deg som syns mat er gøy. Fotografier av Bengt Wilson. Tegninger av Jan-Kåre Øien
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 90
Spis deg slank – det nye sunne kjøkkenet
Forfatter: Helle B. Carlsen
Pris: 75
Bursdagskaker. Leksre og lettlagde
Forfatter:
Pris: 75
Kjøttfri mandag
Forfatter: Maj Britt Aagaard
Pris: 90
Enkle & Perfekte Menyer
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Pris: 200
Lett som en lek. Barnas første kokebok
Forfatter:
Pris: 90
Italiensk. Den lille kokebokserien
Forfatter: Penny Stephens
Pris: 75
Mitt elektriske kjøkken. Veiledning – Oppskrifter. Husstellkonsulenter ved Oslo Lysverker.
Forfatter: Aase Kilander Austvik
Pris: 120
Pannekaker, vafler & crepes
Forfatter: Martha Lomask
Pris: 75
Den originale Pizza & Pasta Kokeboken. Simply Delicious Cooking Series. (norsk tekst)
Forfatter: Ron Kalenuik
Pris: 120
I vingården med Pernilla Tunberger og Alf Henrikson. Norsk utgave ved Thor Richard Teien
Forfatter:
Pris: 90
Moderne hjemmebrygging. Lær kunsten å brygge ditt eget øl
Forfatter: Lars Bjørnstad
Pris: 90
Til bords. Livets store anledninger
Forfatter: Finn Schjøll
Pris: 200
Norges best bevarte hemmeligheter. Den usensurerte sannhet om alt du egentlig ikke skulle vite!
Forfatter:
Pris: 75
Grill-mat (Cappelens håndbøker)
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 75
Cappelens salatbok. Redigert av Aase Strømstad
Forfatter: Arne Krüger
Pris: 75
Hjemmets leksikon. Med bl.a. Åse Gruda Skard, Zinken Hopp
Forfatter: Inge Schee Krefting
Pris: 150
Vin 99. 14. utgave på norsk ved Thor Richard Teien
Forfatter: Hugh Johnson
Pris: 75
Õlleraamat (Estland)
Forfatter: Ülo Mallene
Pris: 90
Vin i Spania. Illustrasjoner av Murray Zanoni. Oversatt av Bente Heill Kleven.
Forfatter: Jeremy Watson
Pris: 75
Fettfattig. Den lille kokebokserien
Forfatter:
Pris: 75
Liten Kokebok. 127. tusen.
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 150
Håp i ei gryte. Favorittgrytene til Norges beste kokker
Forfatter:
Pris: 90
Veiledning i efter de billigste og letteste fremgangsmaader at lave de i husholdninger almindelig forekommende retter og madvarer.
Forfatter: En Husmoder
Pris: 75
Bobler! Smaken av fest
Forfatter: Ingvild Tennfjord
Pris: 120
Grill. Kjøtt fisk grønnsaker frukt
Forfatter:
Pris: 85
Fisk. En kokebok for alle som trives på kjøkkenet
Forfatter: Anders Walberg
Pris: 100
Fisk og viltkokeboken
Forfatter: Charlotte Lundgren
Pris: 120
Den store fingermat-kokeboken
Forfatter:
Pris: 100
Vestlandsmat
Forfatter: Solfrid Rørlien Saue
Pris: 120
Eggfri mat for en hver anledning
Forfatter: Else Lill Bjønnes
Pris: 75
Slik baker du gode brød. 80 oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Vit hva du spiser! Den store E-nummerboken
Forfatter: Øyvind Brekke
Pris: 90
Glutenfri mat – godt og sunt
Forfatter: Else Lill Bjønnes
Pris: 90
12 forskjellige gryteretter
Forfatter:
Pris: 75
Kosthåndboken. Veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Forfatter:
Pris: 90
Tørst. Salige er de som tørster. (Frelsesarmeen)
Forfatter:
Pris: 120
Kosthold for alle. Hvordan nytte grønnsakene best? Med bidrag fra: Arthur Collett, Olav Moen, Viktor Johansen, Jens David Henriksen, Alfhild Løken, Olga Hultberg.
Forfatter:
Pris: 150
Ekte vare. Guiden til uforfalsket mat
Forfatter: Mats Eric Nilsson
Pris: 90
NB Sørensens dampskibsexpedition
Forfatter: Stig Juelsen
Pris: 100
Chef. Vancouver (Culinary Creations from Vancouver’s Finest Restaurants)
Forfatter: Gae S. Guida
Pris: 75
Aschehougs store kokebok. Den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 200
En liten smak av .. italia
Forfatter: Sophie Baimbridge
Pris: 90
Smarte søtsaker. Uten sukker, gluten og melk
Forfatter: Ulrika Hoffer
Pris: 100
Økonomisk kokebok. 12. opplag. Revidert og bearbeidet
Forfatter: Laura Wathne
Pris: 120
Riktig mat for diabetikere. Spis godt og riktig
Forfatter: Ragnhild Lenner
Pris: 75
Billedkokeboken nr 2. 118 farveoppskrifter på varmretter og menyer
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 90
Billed kokeboken nr. 1. 247 farveoppskrifter på spennende mat.
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 90
Juicing
Forfatter: Pene Parker
Pris: 75
Pynt kaken
Forfatter: Wenche Høitomt
Pris: 75
Spis meg! Fra fangst til tallerken = Eat me
Forfatter: Richard Waje
Pris: 90
Kokebok for alle. Fra boller til burritos
Forfatter: Anne Gaarder Amland
Pris: 90
Cupcakes
Forfatter: Cheryl Lindblad
Pris: 75
Mat. Gris – helt enkelt
Forfatter: Endre Gabrielsen
Pris: 90
Gaver som smaker. Høst
Forfatter: Kari Finngaard
Pris: 75
Glutenfri mat – godt og sunt. Småretter og middager
Forfatter: Else Lill Bjønnes
Pris: 100
Det ekte franske kjøkken. Matbilder: Susi og Peter A. Eising.
Forfatter: Susi Piroue
Pris: 150
Den store kjøttkokeboka
Forfatter: Andreas Viestad
Pris: 150 |