Kokebøker, husholdning
Aschehougs store kokebok. Den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land
Forfatter: Aase Strømstad
Pris: 200
Mat for glade tarmer. Bedre bakteriebalanse på 4 dager
Forfatter: Søren Lange
Pris: 100
En liten smak av .. italia
Forfatter: Sophie Baimbridge
Pris: 90
Smarte søtsaker. Uten sukker, gluten og melk
Forfatter: Ulrika Hoffer
Pris: 100
Økonomisk kokebok. 12. opplag. Revidert og bearbeidet
Forfatter: Laura Wathne
Pris: 120
Riktig mat for diabetikere. Spis godt og riktig
Forfatter: Ragnhild Lenner
Pris: 75
Billedkokeboken nr 2. 118 farveoppskrifter på varmretter og menyer
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 90
Billed kokeboken nr. 1. 247 farveoppskrifter på spennende mat.
Forfatter: Aasta Bjerkaas
Pris: 90
Vinsnobbens offisielle håndbok
Forfatter: Leonard Bernstein
Pris: 75
Juicing
Forfatter: Pene Parker
Pris: 75
Pynt kaken
Forfatter: Wenche Høitomt
Pris: 75
Spis meg! Fra fangst til tallerken = Eat me
Forfatter: Richard Waje
Pris: 90
Kokebok for alle. Fra boller til burritos
Forfatter: Anne Gaarder Amland
Pris: 90
Cupcakes
Forfatter: Cheryl Lindblad
Pris: 75
Mat. Gris – helt enkelt
Forfatter: Endre Gabrielsen
Pris: 90
Gaver som smaker. Høst
Forfatter: Kari Finngaard
Pris: 75
Glutenfri mat – godt og sunt. Småretter og middager
Forfatter: Else Lill Bjønnes
Pris: 100
Det ekte franske kjøkken. Matbilder: Susi og Peter A. Eising.
Forfatter: Susi Piroue
Pris: 150
Den store kjøttkokeboka
Forfatter: Andreas Viestad
Pris: 150
Gylne dager og dype viner. En mat- og vinreise i Veneto
Forfatter: Klaus Hagerup
Pris: 150
Førsteklasses mat. Opplysningskontoret for frukt og grønt
Forfatter:
Pris: 90
Tutti frutti. Frukt og fristelser
Forfatter: Klas Lindstrand
Pris: 90
Farlig godt. Fortellinger om verdens beste råvarer. Med fotografier av Knut Bry.
Forfatter: Torgrim Eggen
Pris: 120
Shots. drinker for deg som har det travelt
Forfatter:
Pris: 75
LavFODMAP på reise
Forfatter: Cecilie Hauge Ågotnes
Pris: 100
5:2-dietten. Bli slankere, sunnere og lev lenger med 5:2-dietten
Forfatter: Michael Mosley
Pris: 100
Mesterkokk på eget kjøkken
Forfatter:
Pris: 90
Så godt som grønt med fugl, fisk og skalldyr.
Forfatter: Josceline Dimbleby
Pris: 90
Delicatissimo! Hjemmelaget italiensk mat.
Forfatter: Harald Heide Steen
Pris: 150
Salater & småretter
Forfatter: Kristin Jacobsen
Pris: 90
En anelse søtt. Elevenes favorittkakeoppskrifter
Forfatter:
Pris: 90
Mug cakes. 40 raske kaker i mikrobølgeovnen
Forfatter: Mima Sinclair
Pris: 90
Mat fra alle land
Forfatter: Grevinne Morphy
Pris: 120
Hvitløk. De beste oppskriftene
Forfatter: Renate Zeltner
Pris: 75
Fru Timians beste sommermat
Forfatter: Marit Røttingsnes Westlie
Pris: 120
Garnering. Spennende mat og lekker anretning
Forfatter: Christa Schmedes
Pris: 90
Shah Jahan. Matgledens hus. En kokebok fra Pakistan.
Forfatter: Tor Fretheim
Pris: 90
Eggkokebok. 191 klassiske og nye oppskrifter med egg.
Forfatter: Peter Norman
Pris: 100
Lærebok i servering. Bokmål
Forfatter: Leif Fredriksen
Pris: 75
Mat for gravide og ammende
Forfatter: Gunilla Lindeberg
Pris: 75
Den blårutete kokeboken
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 100
Tapas – små delikatesser fra Spania
Forfatter: Norberto Jorge
Pris: 90
Med smak av fugl. Matgleder med hvitt kjøtt
Forfatter: Marit Haugen
Pris: 85
te
Forfatter: Karl Petzke
Pris: 75
Matglede med ferskvannsfisk
Forfatter: Kari Egge
Pris: 90
365 sunne middager på en halv time
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 150
Fristende sushi
Forfatter:
Pris: 75
Med smak av India. Milde dufter og rike smaker fra Nord-India
Forfatter: Naresh Mehra
Pris: 120
Lett traktering (Kokebok-klassikar 40 år)
Forfatter: Ingrid Espelid
Pris: 100
Alt går i grisen. En samling stygge fotos av mat
Forfatter: Petter Schjerven
Pris: 120
Vinlandet. Vin i Norge 1920-2000
Forfatter: Olav Hamran
Pris: 90
Wessels sjokoladefristelser
Forfatter: Dorthe Wessel
Pris: 100
Velkommen til mitt kjøkken. 20 år i fjernsynskjøkkenet
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 150
Det Jærske kjøkken
Forfatter: Heine Grov
Pris: 150
Amerikas beste supper & salater
Forfatter: Jane Tierey
Pris: 120
Til Bords. Aftenposten beste nr 1
Forfatter: Yngve Ekern
Pris: 75
Smått og godt fra barnas kjøkken
Forfatter: Caroline Green
Pris: 90
Svarte haner og ville griser. en mat- og vinreise i Chianti
Forfatter: Klaus Hagerup
Pris: 90
Krydder (en komplett krydderguide med over 150 fristende oppskrifter)
Forfatter: Arabella Boxer
Pris: 100
Norsk Ukeblads store Salatbok
Forfatter:
Pris: 90
Discovering Wine
Forfatter: Joanna Simon
Pris: 90
Det gode liv
Forfatter: Kari Jaquesson
Pris: 90
Sweet Treats. Kitchen Library
Forfatter:
Pris: 90
Mitt italienske kjøkken. Familieoppskrifter fra Sicilia og Napoli
Forfatter: David Ruggerio
Pris: 120
Vinguide. En praktisk guide til valg av vin etter type, smak og farge
Forfatter: Fiona Beckett
Pris: 85
Fargerikt, velsmakende vegetarisk
Forfatter: Christine McFadden
Pris: 75
Fremmed mat. Oppskrifter fra 15 land. Bonytt
Forfatter: Lillian Kaufmann
Pris: 75
Vegetarmat
Forfatter: Paul Gayler
Pris: 90
Av en annen verden : fra fransk kvekk-lunsj til kveldskos med couscous
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 100
Pasta (norsk tekst)
Forfatter: Helle Tesio
Pris: 75
God mat fra hele verden. Norsk utgave ved Aase Strømstad
Forfatter: Roland Gööck
Pris: 90
Moderne bakning. Freias håndbok i bakning med bakepulver
Forfatter:
Pris: 75
Lett – Mett
Forfatter: Jeanette Roede
Pris: 100
Wok det. Oppskrifter + teknikker + gode tips
Forfatter: Vibeke L. D. Petersen
Pris: 75
Norges beste vinkjøp 2017
Forfatter: Ingvild Tennfjord
Pris: 120
Pasta Cookbook. The Australian Woman’s Weekly Home Library. More than 170 recipes
Forfatter: Pamela Clark
Pris: 75
Frukt og Bær. De gode matideene
Forfatter: Hanne F. Thomsen
Pris: 75
Le Livre du Fromage. (Fransk tekst)
Forfatter:
Pris: 75
Stay Slim for Life. Diet-cookbook for overweight millions. Low Fat – Low Calorie. Menus and Recipes
Forfatter: Ida Jean Kain
Pris: 75
Vinboken. Om norske vinvaner og vanlige viner
Forfatter: Tom Prent
Pris: 90
En kokebok. Alternativ mat
Forfatter: Leslie Ann Myhre
Pris: 75
God mat. Utsøkte oppskrifter. Cap-bøkene
Forfatter: Edith Ekegårdh
Pris: 150
Impulser fra mitt kjøkken. Mat for glade mennesker
Forfatter: Inni Carine Holm
Pris: 75
Frankrike. Maten, vinen og kulturen
Forfatter:
Pris: 200
God mad fra det gode køkken (dansk tekst)
Forfatter: Ove Verner Hansen
Pris: 75
Vi lager julemat. Jul i Norge
Forfatter: Trude Monssen
Pris: 90
Potetmesterens kokebok.
Forfatter:
Pris: 75
Kogebog for folkeskolen og hjemmet
Forfatter: Fru Christensen
Pris: 300
Vellykket mat i mikrobølgeovn
Forfatter: Marit Bjerkås
Pris: 75
Hverdagsmat 2. Oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Elektrolux Assistent. 100 recept samt bruksanvisning. (svensk tekst)
Forfatter:
Pris: 75
Kogebog II. 300 opskrifter fremstillet i 24 demonstrationer, samt 20 opskrifter for tilberedning af sop m.v. in to tillægsdemonstrationer
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 400
Gode råd er ikke dyre. Tips for hjem og husholdning
Forfatter: Nina Yunkers
Pris: 90
Wenches kjøkken. Med gjester i God morgen, Norge
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 120
God mat – få kalorier
Forfatter: Sonja Grey
Pris: 90
Norsk laks på alle bord. Internasjonale oppskrifter
Forfatter: Willy Wyssenbach
Pris: 100
Norsk tradisjonsmat på ein ny måte
Forfatter: Bodil Nordjore
Pris: 150
Krydder og urter
Forfatter: Arabella Boxer
Pris: 100
Saltmat og søtmat. Kokebok for båtturen
Forfatter: Otto Haug
Pris: 100
Ølguiden
Forfatter: Knut Albert Solem
Pris: 100 |