Kokebøker, husholdning
Lekre retter fra Middelhavslandene
Forfatter: Norma Miller
Pris: 90
Kinesisk. Den lille kokebokserien
Forfatter: Jenny Stacey
Pris: 75
Lett og godt fra Kina
Forfatter: Marie Louise Telegin
Pris: 75
Verdens beste kylling
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Eksotisk. Fra bambusskudd til gurkemeie. Fotograf Lisa Westgaard
Forfatter: Sissel Keyn Lodding
Pris: 75
Supper og brød. Suppeoppskriftene du bare må ha. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Ung smak
Forfatter: Odd Ivar Solvold
Pris: 100
Gourmet piknik. lekkerbiskenene du bare må ha med i kurven. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Norsk Ukeblads store julebok Julematen. Baksten. Tradisjonene. Pynten. Leker, sanger og eventyr. Nissen og treet.
Forfatter:
Pris: 100
Send mannen på kjøkkenet! Kokebok for menn
Forfatter: Sjur Midttun
Pris: 120
Bare 4 ting. Raske, deilige oppskrifter med bare 4 ingredienser
Forfatter:
Pris: 90
Verdens beste Gryteretter
Forfatter: David Jordan
Pris: 100
Den nye Royal bakebok
Forfatter:
Pris: 100
Husmorboka. Utgitt av Landslaget for hustell-lærere. 12. opplag. Ny utgave
Forfatter: Olga Ambjørnrud
Pris: 200
Verdens beste burgere. Klassiske og moderne burgere fra hele verden
Forfatter: Kerry Starr
Pris: 75
Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller. Foto: Trygve Indrelid.
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Pris: 150
Alene hjemme. Kokebok for små husholdninger
Forfatter: Bent Stiansen
Pris: 150
Vinkjenner på rekordtid
Forfatter: Catarina Hiort af Ornäs
Pris: 90
Min fars franske kjøkken. 101 franske fristelser
Forfatter: Catherine Wiborg
Pris: 120
Mannfolkmat
Forfatter: Sverre Aurstad
Pris: 75
En kulinarisk reise i Pyreneene
Forfatter: Claus Wiese
Pris: 120
Min yndlingsrett. Illustrasjoner: Rune J. Andersson. …./Dagbladet
Forfatter: Ingrid Espelid
Pris: 100
Bobler. Sprudlende cocktailer med champagne og musserende vin
Forfatter: Elouise Anders
Pris: 90
Fredag hele uka. Første utgave, Tredje opplag
Forfatter: Lise Finckenhagen
Pris: 120
Jazzpizza
Forfatter: Craig Whitson
Pris: 120
Aschehougs kokebok. ved Leif Borthen, Laura-Marie Lyhmann og …..Annet opplag
Forfatter: Gudrun Akre
Pris: 200
Lekkert og rimelig. IKEA oppskriftsbok
Forfatter:
Pris: 75
Verdens beste grillmat
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Love, Manuela. Cupcakes, kaker, cookies, brownies
Forfatter: Manuela Kjeilen
Pris: 150
Mat med tradisjon. Hjemmets kokebokklubb
Forfatter:
Pris: 75
Toro Kokebok. Det nye Kjøkken. 160 oppskrifter til hverdag og fest.
Forfatter:
Pris: 90
Snarmat til hverdag og fest. Husmorens nye håndbøker nr. 4
Forfatter: Margit Engnes
Pris: 75
Kokeboka
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 150
Mat fra Jamies kjøkken. The Naked Chef
Forfatter: Jamie Oliver
Pris: 90
Floyds fjordfiesta. Ingrid Espelid Hovig har oversatt og bearbeidet oppskriftene
Forfatter: Keith Floyd
Pris: 100
Beautifull happy hour. 75 deilige drinker
Forfatter: Ketil Hegg
Pris: 120
Bakeglede uten sukker. Velsmakende og sunne desserter
Forfatter: Annika Rogneby
Pris: 90
Den herlige smaken av vinter
Forfatter: Birgitte Engen
Pris: 90
Hjemmelaget spedbarnsmat. Sunt, enkelt og greit. Illustrert av Tone Lileng
Forfatter: Margit Vea
Pris: 90
Kylling til små og store fester
Forfatter: Marit Haugen
Pris: 90
Hva skal vi ha i dag? Økologisk kokebok for barnehage, skole og hjem
Forfatter: Liv Skappel Gran
Pris: 100
Sjokoladeboken. Signert (hilsen Pascal)
Forfatter: Pascal Bulinckx
Pris: 200
The Little Cyanide Cookbook. Delicious Recipes Rich in Vitamin B17
Forfatter: June de Spain
Pris: 75
100 Kalorilette Retter
Forfatter: Carol Bateman
Pris: 75
Freia. Alle tiders bakebok. Den 7. bakeboken i rekken siden 1929
Forfatter: Vigbjørg Nenseter
Pris: 90
177 sorter kaker
Forfatter: Margareta Wickman
Pris: 90
Smak av sørland.
Forfatter: Bjørg Bøe
Pris: 90
Små og store kjøkkensjefer. Kokeboken som gjør hverdagen din litt enklere
Forfatter: Kari Gjæver Pedersen
Pris: 120
Saftig og lekker biff (Love Food)
Forfatter:
Pris: 75
Mat + Vin = Sant
Forfatter: Christer Berens
Pris: 150
Glød. Grillmaten som imponerer
Forfatter: Jan Ivar Nykvist
Pris: 150
Pasta. Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
Forfatter: Christine Melbye
Pris: 100
Mat og drikke
Forfatter: Tom Victor Gausdal
Pris: 100
An Introduction to Maltese Food and Wine
Forfatter:
Pris: 75
Den store sjømatkokeboken
Forfatter:
Pris: 150
Ekte mat. Foto: Mette Randem.
Forfatter: Andreas Viestad
Pris: 200
Hva skal vi ha i glasset?
Forfatter: Thor Richard Teien
Pris: 90
Mat på norsk
Forfatter: Bjarne Håkon Hanssen
Pris: 150
Fristende sjokolade. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Bakeglede og kakekunst.
Forfatter: Arnold Zabert
Pris: 150
Den store kakeboken
Forfatter: Barbara Maher
Pris: 120
Brød med smak
Forfatter: Linda Collister
Pris: 90
French Cooking. Round the world cooking library
Forfatter: Irena Kirshman
Pris: 75
Taverna. Den beste hverdagsmaten fra middelhavslandene
Forfatter: Joyce Goldstein
Pris: 90
Cocktailboken med 100 alkoholfrie oppskrifter
Forfatter: David Bevan
Pris: 75
Små og store kjøkkensjefer. Kokeboken som gjør hverdagen din litt enklere!
Forfatter: Kari Gjæver Pedersen
Pris: 75
Pasta & Italian. Super Cookery
Forfatter:
Pris: 90
Wok & Oriental. Super cookery
Forfatter:
Pris: 90
Tid med maten. Nyt mer, oppnå mer ro, hold vekten
Forfatter: Fedon Lindberg
Pris: 200
Minikokkenes kokebok
Forfatter: Ingmari Roug
Pris: 90
Mat & fester. Fotografert av Jes Buusmann. Oversatt av Kjersti Langballe
Forfatter: Anette Eckmann
Pris: 100
Sunn middag og deilige desserter! 47 lette oppskrifter
Forfatter: Grete Roede
Pris: 100
Ti på halv sulten. God mat når det haster
Forfatter: Ki Rokkan
Pris: 100
Kakelykke
Forfatter: Helene S. Lundberg
Pris: 75
Kongelige retter. 80 oppskrifter – slottets høydepunkter
Forfatter: Øyvind Risvik
Pris: 90
Pasta. Det italienske kjøkken
Forfatter: Fabrizio Ungaro
Pris: 75
Oppskrifter fra havet. Et samarbeid mellom Redningsselskapet og Godfisk.no
Forfatter:
Pris: 90
Under åpen himmel. Oversatt av Cecilie Winger
Forfatter: Louise Pickford
Pris: 100
American Sweets. Muffins, cheese cake, småkaker, paier, desserter og smågodt fra USA. Foto: Patrik Giardino. Oversatt av Liv R. Sande.
Forfatter: Jill Parker
Pris: 90
Ostegleder
Forfatter: Ruth Marcussen Kielland
Pris: 90
Sunt og godt (Det Beste)
Forfatter: Pat Alburey
Pris: 200
Matgleder fra Sørlandet. Foto: Per Eide & Stanley Haaland. Redaktører: Kari-Mette Kihle Jomaas og Turid Skjold Oldenborg
Forfatter:
Pris: 150
Den norske husmor. Redigert av Audhild Hartmann f. Løken
Forfatter:
Pris: 150
Kokeboken naturlig slank
Forfatter: Lindberg Fedon
Pris: 100
Matlære. Kokebok for barne- og framhaldsskolen
Forfatter: Inga Høst
Pris: 90
Sunne retter på 10, 20 og 30 minutter
Forfatter: Christine Melbye
Pris: 85
Den store salatboken. Salat som forrett, salat til maten, salat til lunsj eller middag, dessertsalater
Forfatter:
Pris: 100
Home made wines & drinks
Forfatter: Gail Duff
Pris: 75
Eddis lille ferske. Din guide til gylden hjemmebaxt. Foto: Glen H. Widing
Forfatter: Eddi Eidsvåg
Pris: 90
Allers kokebok for barn. Moro med mat. A/S Allers Familie-Journal
Forfatter:
Pris: 150
Kristinas Beste. Vegetarmat til hverdag og fest
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 120
Med skjell på gaffelen
Forfatter: Stein Mortensen
Pris: 120
Den store boken om brødbaking
Forfatter: Wenche Frølich
Pris: 120
Indisk mat. Kultur, karri og kulfi. Oversatt fra manuskript og bearbeidet av Irene Inman Tjørve
Forfatter: Kushu Singh
Pris: 150
Sauser. Salte og søte, klassiske og nye
Forfatter: Michel Roux
Pris: 120
Eesti köök. Estonian Cooking
Forfatter: Maire Suitsu
Pris: 100
Berømte retter fra hele verden. Norsk redaktør: Anny Bjerkebæk
Forfatter: Wina Born
Pris: 85
Den nye smårutete kokeboken. Utvidet utgave med bakeoppskrifter
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 200
Småretter. Hjemmets kokebokklubb
Forfatter:
Pris: 75
Carl Butlers kokebok. Fortsettelsen
Forfatter: Carl Butler
Pris: 120 |