Kokebøker, husholdning
Ølboka. All verdens øl. Fagkonsulent for den norske utgaven: Espen Smith.
Forfatter:
Pris: 120
Fisk & Vin. 4. opplag
Forfatter: Trond Moi
Pris: 200
Sten Sture Skaldemans kokebok. Lekre og velsmakende retter som gir deg utmerket helse
Forfatter:
Pris: 200
100 retter og matopplevelser. (ekstra-utgave til Postens medarbeidere)
Forfatter: Trond Moi
Pris: 100
Lag god vin. (Cappelens håndbøker)
Forfatter: Odd Tommelstad
Pris: 90
Kokebok – med oppskrifter fra ansatte i Posten og Bring
Forfatter:
Pris: 100
Ingers kokebok. Med kjempesuksessen Ingers rugbrød og over 100 andre oppskrifter. Fotografi: Kjell Ove Storvik.
Forfatter: Inger Kløkstad
Pris: 90
Sørlandsprat og matprat. med tegninger av Ulf Aas
Forfatter: Pus Thaulow
Pris: 150
Husholdningsbog for by og land. Med forord af Th. Koller. Andet Oplag. Med Titelbillede og 5 andre Tegninger.
Forfatter: Marie Blom
Pris: 350
Fiskesprell. Lærerveiledning i faget mat og helse for ungdomsskolen. Inkludert Studiehefte for 9. og 10. klassetrinn
Forfatter:
Pris: 120
Lærerveiledning (Kokeboka mi) Mat og helse for mellomtrinnet
Forfatter:
Pris: 75
Den store middelhavsmat kokeboken
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 100
Hvitløk! Historie, kultur og kuriosa, overtro, legekunst, dyrking, mat og fest
Forfatter: Annica Triberg
Pris: 100
The Wine Label Register. A Record of Wines Sampled (inneholder 14 labels)
Forfatter:
Pris: 100
Da det var «generalstreik» i kjøkkenet. Eventyr av …. A/S Agra eventyr nr 3
Forfatter: Chr. Armand Halvorsen
Pris: 100
Barnas beste partybok
Forfatter: Annika Rabe
Pris: 90
Gino’s grilltipps!
Forfatter: Gino Valente
Pris: 90
Stor kokebok for større og mindre husholdninger. Koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning. Med illustrasjoner i sort og farver. Tyvende økede utgave. Uforandret opptrykk fra 1951-utgaven.
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 350
Din (Min) egen kjøkkenkalender. 78 oppskrifter – måned for måned
Forfatter:
Pris: 90
Minikaker & minibrød. søte og salte fristelser
Forfatter: Ilona Chovancova
Pris: 75
Verdens beste småkaker
Forfatter:
Pris: 75
Barcelona gastronomy and cuisine
Forfatter: Toni Monne
Pris: 90
Cookies. Pynt dem selv!
Forfatter: Ingrid Hancock Bjerknes
Pris: 100
Supergod mat for gutter og jenter
Forfatter: Margit Vea
Pris: 90
Sommerbakst
Forfatter: Marit Hovland
Pris: 75
Kosthold og helse. Nr 1, April 1957, 3. årg.
Forfatter:
Pris: 75
Kaker til fest
Forfatter: Marit Bruskeland Amundsen
Pris: 100
Kogebog for hvermand. Veiledning i efter de billigste og letteste fremgangsmaader at koge, stege, bage, sylte, stue o. s. v. alle i husholdninger almindelig forekommende retter og madvarer. Af en husmoder. 2.det oplag
Forfatter: Inga Olsen
Pris: 50
Fra mitt blå kjøkken «Kjøkkensjefens kokebok» 1. utgave
Forfatter: Hroar Dege
Pris: 150
Håndplukket – gode opplevelser i Norge. Innlimt «brev» fra Hausvik Maritime, fra Åse og Rune
Forfatter: Anne Karine Strøm
Pris: 120
Freia Bakebok 4. Med frysetips
Forfatter:
Pris: 100
Koke ute. Fire årstider i verdens største kjøkken. Foto: Erik Jalland.
Forfatter: Lars Barmen
Pris: 100
Bare kom inn – du trenger ikke ta av deg på beina. Vertskap: … og Sven Nordin
Forfatter: Torhild Strand
Pris: 100
Freia. Alle tiders bakebok. nr 7
Forfatter:
Pris: 75
Det nye kjøkken. Kokebok. 160 oppskrifter til hverdag og fest. Supper, gryteretter, ovnsretter, sauser, potetretter, pasta, pizza, grøt , desserter, kaker og bakervarer og mye annet godt.
Forfatter: TORO
Pris: 100
Festboka
Forfatter: Åge Arne Grimstad
Pris: 90
Vellykkede fester. Borddekkinger, oppskrifter og dekorasjoner
Forfatter: Lena Holmsäter
Pris: 75
7×7 slag. Tradisjonsrik julebakst
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 100
Kjerringråd fra a til å. Godt krydret med homeopatiske råd
Forfatter: Aksel Gjerstad
Pris: 100
Det moderne hjems kogebog. Udarbejdet og gennemprøvet af Konsulent ved De Danske Husmoderforeninger ……
Forfatter: Lis Linde
Pris: 200
Godt i mikrobølgeovn. Ingrids beste
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Bistro. Den gode franske hverdagsmaten. Oversatt av Eva Valebrokk
Forfatter: Gerald Hirigoyen
Pris: 120
Norsk helsekost. Med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Forfatter: Arvid Pickelner
Pris: 90
Lekre retter fra Middelhavslandene
Forfatter: Norma Miller
Pris: 90
Kinesisk. Den lille kokebokserien
Forfatter: Jenny Stacey
Pris: 75
Lett og godt fra Kina
Forfatter: Marie Louise Telegin
Pris: 75
Verdens beste kylling
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Eksotisk. Fra bambusskudd til gurkemeie. Fotograf Lisa Westgaard
Forfatter: Sissel Keyn Lodding
Pris: 75
Supper og brød. Suppeoppskriftene du bare må ha. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Ung smak
Forfatter: Odd Ivar Solvold
Pris: 100
Gourmet piknik. lekkerbiskenene du bare må ha med i kurven. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Norsk Ukeblads store julebok Julematen. Baksten. Tradisjonene. Pynten. Leker, sanger og eventyr. Nissen og treet.
Forfatter:
Pris: 100
Send mannen på kjøkkenet! Kokebok for menn
Forfatter: Sjur Midttun
Pris: 120
Bare 4 ting. Raske, deilige oppskrifter med bare 4 ingredienser
Forfatter:
Pris: 90
Verdens beste Gryteretter
Forfatter: David Jordan
Pris: 100
Den nye Royal bakebok
Forfatter:
Pris: 100
Husmorboka. Utgitt av Landslaget for hustell-lærere. 12. opplag. Ny utgave
Forfatter: Olga Ambjørnrud
Pris: 200
Verdens beste burgere. Klassiske og moderne burgere fra hele verden
Forfatter: Kerry Starr
Pris: 75
Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller. Foto: Trygve Indrelid.
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Pris: 150
Alene hjemme. Kokebok for små husholdninger
Forfatter: Bent Stiansen
Pris: 150
Vinkjenner på rekordtid
Forfatter: Catarina Hiort af Ornäs
Pris: 90
Mannfolkmat
Forfatter: Sverre Aurstad
Pris: 75
En kulinarisk reise i Pyreneene
Forfatter: Claus Wiese
Pris: 120
Min yndlingsrett. Illustrasjoner: Rune J. Andersson. …./Dagbladet
Forfatter: Ingrid Espelid
Pris: 100
Bobler. Sprudlende cocktailer med champagne og musserende vin
Forfatter: Elouise Anders
Pris: 90
Fredag hele uka. Første utgave, Tredje opplag
Forfatter: Lise Finckenhagen
Pris: 120
Jazzpizza
Forfatter: Craig Whitson
Pris: 120
Aschehougs kokebok. ved Leif Borthen, Laura-Marie Lyhmann og …..Annet opplag
Forfatter: Gudrun Akre
Pris: 200
Lekkert og rimelig. IKEA oppskriftsbok
Forfatter:
Pris: 75
Verdens beste grillmat
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Love, Manuela. Cupcakes, kaker, cookies, brownies
Forfatter: Manuela Kjeilen
Pris: 150
Mat med tradisjon. Hjemmets kokebokklubb
Forfatter:
Pris: 75
Toro Kokebok. Det nye Kjøkken. 160 oppskrifter til hverdag og fest.
Forfatter:
Pris: 90
Snarmat til hverdag og fest. Husmorens nye håndbøker nr. 4
Forfatter: Margit Engnes
Pris: 75
Kokeboka
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 150
Mat fra Jamies kjøkken. The Naked Chef
Forfatter: Jamie Oliver
Pris: 90
Floyds fjordfiesta. Ingrid Espelid Hovig har oversatt og bearbeidet oppskriftene
Forfatter: Keith Floyd
Pris: 100
Beautifull happy hour. 75 deilige drinker
Forfatter: Ketil Hegg
Pris: 120
Bakeglede uten sukker. Velsmakende og sunne desserter
Forfatter: Annika Rogneby
Pris: 90
Den herlige smaken av vinter
Forfatter: Birgitte Engen
Pris: 90
Hjemmelaget spedbarnsmat. Sunt, enkelt og greit. Illustrert av Tone Lileng
Forfatter: Margit Vea
Pris: 90
Kylling til små og store fester
Forfatter: Marit Haugen
Pris: 90
Hva skal vi ha i dag? Økologisk kokebok for barnehage, skole og hjem
Forfatter: Liv Skappel Gran
Pris: 100
Sjokoladeboken. Signert (hilsen Pascal)
Forfatter: Pascal Bulinckx
Pris: 200
The Little Cyanide Cookbook. Delicious Recipes Rich in Vitamin B17
Forfatter: June de Spain
Pris: 75
100 Kalorilette Retter
Forfatter: Carol Bateman
Pris: 75
Freia. Alle tiders bakebok. Den 7. bakeboken i rekken siden 1929
Forfatter: Vigbjørg Nenseter
Pris: 90
177 sorter kaker
Forfatter: Margareta Wickman
Pris: 90
Smak av sørland.
Forfatter: Bjørg Bøe
Pris: 90
Små og store kjøkkensjefer. Kokeboken som gjør hverdagen din litt enklere
Forfatter: Kari Gjæver Pedersen
Pris: 120
Saftig og lekker biff (Love Food)
Forfatter:
Pris: 75
Mat + Vin = Sant
Forfatter: Christer Berens
Pris: 150
Glød. Grillmaten som imponerer
Forfatter: Jan Ivar Nykvist
Pris: 150
Pasta. Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
Forfatter: Christine Melbye
Pris: 100
Mat og drikke
Forfatter: Tom Victor Gausdal
Pris: 100
An Introduction to Maltese Food and Wine
Forfatter:
Pris: 75
Den store sjømatkokeboken
Forfatter:
Pris: 150
Ekte mat. Foto: Mette Randem.
Forfatter: Andreas Viestad
Pris: 200
Hva skal vi ha i glasset?
Forfatter: Thor Richard Teien
Pris: 90
Mat på norsk
Forfatter: Bjarne Håkon Hanssen
Pris: 150 |