Kokebøker, husholdning
Hot and spicy
Forfatter: Nina Dreyer Hensley
Pris: 100
Provence. vinen, maten og landskapet
Forfatter: Lars Boesgaard
Pris: 250
Smak. Spennende middager fra Syria, Thailand, Etiopia, Pakistan, Polen, Afghanistan og Romania
Forfatter: Irina Lee
Pris: 150
Wok. Retter fra Kina, Japan og sørøst-Asia
Forfatter: Elsa Petersen- Schepelern
Pris: 75
Barn i balanse (Smart mat til alle barn: spedbarn, småbarn, skolebarn og tenåringer)
Forfatter: Fedon A. Lindberg
Pris: 120
Perfekte smoothies. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter.
Forfatter: Tor Edvin Dahl
Pris: 75
Egen vin av frukt og bær
Forfatter: Anita Danielson
Pris: 90
Matsprell i naturens verden
Forfatter: Inger-Lise Østmoe
Pris: 100
Olivenolje. Det italienske kjøkken
Forfatter: Leonardo Romanello
Pris: 90
Akevitt. En norsk brennevinshistorie
Forfatter: Halvor Heuch
Pris: 120
The complete master chefs. 240 recipes from the world’s top chefs and cookery writers
Forfatter: Vittorio Giardino
Pris: 200
Sjokolade. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
Forfatter: Max Manus
Pris: 100
Tidens kokebok. Sjette utgave
Forfatter: Lillemor Erken
Pris: 100
Husmorens leksikon. Bind II. redigert av …. og Ruth Thomsen
Forfatter: Gerd Benneche
Pris: 100
Det Lille Kjøkken. Nissestua Kokebok. Illustrasjon Georg Csulits
Forfatter: Elke Schuster
Pris: 120
Ølboka. All verdens øl. Fagkonsulent for den norske utgaven: Espen Smith.
Forfatter:
Pris: 120
Fisk & Vin. 4. opplag
Forfatter: Trond Moi
Pris: 200
Sten Sture Skaldemans kokebok. Lekre og velsmakende retter som gir deg utmerket helse
Forfatter:
Pris: 200
100 retter og matopplevelser. (ekstra-utgave til Postens medarbeidere)
Forfatter: Trond Moi
Pris: 100
Lag god vin. (Cappelens håndbøker)
Forfatter: Odd Tommelstad
Pris: 90
Kokebok – med oppskrifter fra ansatte i Posten og Bring
Forfatter:
Pris: 100
Ingers kokebok. Med kjempesuksessen Ingers rugbrød og over 100 andre oppskrifter. Fotografi: Kjell Ove Storvik.
Forfatter: Inger Kløkstad
Pris: 90
Sørlandsprat og matprat. med tegninger av Ulf Aas
Forfatter: Pus Thaulow
Pris: 150
Husholdningsbog for by og land. Med forord af Th. Koller. Andet Oplag. Med Titelbillede og 5 andre Tegninger.
Forfatter: Marie Blom
Pris: 350
Fiskesprell. Lærerveiledning i faget mat og helse for ungdomsskolen. Inkludert Studiehefte for 9. og 10. klassetrinn
Forfatter:
Pris: 120
Lærerveiledning (Kokeboka mi) Mat og helse for mellomtrinnet
Forfatter:
Pris: 75
Den store middelhavsmat kokeboken
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 100
Hvitløk! Historie, kultur og kuriosa, overtro, legekunst, dyrking, mat og fest
Forfatter: Annica Triberg
Pris: 100
The Wine Label Register. A Record of Wines Sampled (inneholder 14 labels)
Forfatter:
Pris: 100
Da det var «generalstreik» i kjøkkenet. Eventyr av …. A/S Agra eventyr nr 3
Forfatter: Chr. Armand Halvorsen
Pris: 100
Barnas beste partybok
Forfatter: Annika Rabe
Pris: 90
Gino’s grilltipps!
Forfatter: Gino Valente
Pris: 90
Stor kokebok for større og mindre husholdninger. Koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning. Med illustrasjoner i sort og farver. Tyvende økede utgave. Uforandret opptrykk fra 1951-utgaven.
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 350
Din (Min) egen kjøkkenkalender. 78 oppskrifter – måned for måned
Forfatter:
Pris: 90
Minikaker & minibrød. søte og salte fristelser
Forfatter: Ilona Chovancova
Pris: 75
Verdens beste småkaker
Forfatter:
Pris: 75
Barcelona gastronomy and cuisine
Forfatter: Toni Monne
Pris: 90
Cookies. Pynt dem selv!
Forfatter: Ingrid Hancock Bjerknes
Pris: 100
Supergod mat for gutter og jenter
Forfatter: Margit Vea
Pris: 90
Sommerbakst
Forfatter: Marit Hovland
Pris: 75
Kosthold og helse. Nr 1, April 1957, 3. årg.
Forfatter:
Pris: 75
Kaker til fest
Forfatter: Marit Bruskeland Amundsen
Pris: 100
Kogebog for hvermand. Veiledning i efter de billigste og letteste fremgangsmaader at koge, stege, bage, sylte, stue o. s. v. alle i husholdninger almindelig forekommende retter og madvarer. Af en husmoder. 2.det oplag
Forfatter: Inga Olsen
Pris: 50
Fra mitt blå kjøkken «Kjøkkensjefens kokebok» 1. utgave
Forfatter: Hroar Dege
Pris: 150
Håndplukket – gode opplevelser i Norge. Innlimt «brev» fra Hausvik Maritime, fra Åse og Rune
Forfatter: Anne Karine Strøm
Pris: 120
Freia Bakebok 4. Med frysetips
Forfatter:
Pris: 100
Koke ute. Fire årstider i verdens største kjøkken. Foto: Erik Jalland.
Forfatter: Lars Barmen
Pris: 100
Bare kom inn – du trenger ikke ta av deg på beina. Vertskap: … og Sven Nordin
Forfatter: Torhild Strand
Pris: 100
Freia. Alle tiders bakebok. nr 7
Forfatter:
Pris: 75
Det nye kjøkken. Kokebok. 160 oppskrifter til hverdag og fest. Supper, gryteretter, ovnsretter, sauser, potetretter, pasta, pizza, grøt , desserter, kaker og bakervarer og mye annet godt.
Forfatter: TORO
Pris: 100
Festboka
Forfatter: Åge Arne Grimstad
Pris: 90
Vellykkede fester. Borddekkinger, oppskrifter og dekorasjoner
Forfatter: Lena Holmsäter
Pris: 75
7×7 slag. Tradisjonsrik julebakst
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 100
Kjerringråd fra a til å. Godt krydret med homeopatiske råd
Forfatter: Aksel Gjerstad
Pris: 100
Det moderne hjems kogebog. Udarbejdet og gennemprøvet af Konsulent ved De Danske Husmoderforeninger ……
Forfatter: Lis Linde
Pris: 200
Godt i mikrobølgeovn. Ingrids beste
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Bistro. Den gode franske hverdagsmaten. Oversatt av Eva Valebrokk
Forfatter: Gerald Hirigoyen
Pris: 120
Norsk helsekost. Med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Forfatter: Arvid Pickelner
Pris: 90
Lekre retter fra Middelhavslandene
Forfatter: Norma Miller
Pris: 90
Kinesisk. Den lille kokebokserien
Forfatter: Jenny Stacey
Pris: 75
Lett og godt fra Kina
Forfatter: Marie Louise Telegin
Pris: 75
Verdens beste kylling
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Eksotisk. Fra bambusskudd til gurkemeie. Fotograf Lisa Westgaard
Forfatter: Sissel Keyn Lodding
Pris: 75
Nigella express. Good food fast. (engelsk tekst)
Forfatter: Nigella Lawson
Pris: 120
Supper og brød. Suppeoppskriftene du bare må ha. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Ung smak
Forfatter: Odd Ivar Solvold
Pris: 100
Gourmet piknik. lekkerbiskenene du bare må ha med i kurven. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Norsk Ukeblads store julebok Julematen. Baksten. Tradisjonene. Pynten. Leker, sanger og eventyr. Nissen og treet.
Forfatter:
Pris: 100
Send mannen på kjøkkenet! Kokebok for menn
Forfatter: Sjur Midttun
Pris: 120
Bare 4 ting. Raske, deilige oppskrifter med bare 4 ingredienser
Forfatter:
Pris: 90
Verdens beste Gryteretter
Forfatter: David Jordan
Pris: 100
Den nye Royal bakebok
Forfatter:
Pris: 100
Husmorboka. Utgitt av Landslaget for hustell-lærere. 12. opplag. Ny utgave
Forfatter: Olga Ambjørnrud
Pris: 200
Verdens beste burgere. Klassiske og moderne burgere fra hele verden
Forfatter: Kerry Starr
Pris: 75
Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller. Foto: Trygve Indrelid.
Forfatter: Eyvind Hellstrøm
Pris: 150
Alene hjemme. Kokebok for små husholdninger
Forfatter: Bent Stiansen
Pris: 150
Den praktiske husmor. Råd for uråd
Forfatter: Ingrid Meyer
Pris: 120
Vinkjenner på rekordtid
Forfatter: Catarina Hiort af Ornäs
Pris: 90
Min fars franske kjøkken. 101 franske fristelser
Forfatter: Catherine Wiborg
Pris: 120
Mannfolkmat
Forfatter: Sverre Aurstad
Pris: 75
En kulinarisk reise i Pyreneene
Forfatter: Claus Wiese
Pris: 120
Min yndlingsrett. Illustrasjoner: Rune J. Andersson. …./Dagbladet
Forfatter: Ingrid Espelid
Pris: 100
Bobler. Sprudlende cocktailer med champagne og musserende vin
Forfatter: Elouise Anders
Pris: 90
Fredag hele uka. Første utgave, Tredje opplag
Forfatter: Lise Finckenhagen
Pris: 120
Boken om Eddik
Forfatter: Emily Thacker
Pris: 100
Jazzpizza
Forfatter: Craig Whitson
Pris: 120
Aschehougs kokebok. ved Leif Borthen, Laura-Marie Lyhmann og …..Annet opplag
Forfatter: Gudrun Akre
Pris: 200
Lekkert og rimelig. IKEA oppskriftsbok
Forfatter:
Pris: 75
Verdens beste grillmat
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Love, Manuela. Cupcakes, kaker, cookies, brownies
Forfatter: Manuela Kjeilen
Pris: 150
Likører med smak av natur
Forfatter: Sanna Tøringe
Pris: 100
Mat med tradisjon. Hjemmets kokebokklubb
Forfatter:
Pris: 75
Toro Kokebok. Det nye Kjøkken. 160 oppskrifter til hverdag og fest.
Forfatter:
Pris: 90
Snarmat til hverdag og fest. Husmorens nye håndbøker nr. 4
Forfatter: Margit Engnes
Pris: 75
Kokeboka
Forfatter: Wenche Andersen
Pris: 150
Mat fra Jamies kjøkken. The Naked Chef
Forfatter: Jamie Oliver
Pris: 90
Floyds fjordfiesta. Ingrid Espelid Hovig har oversatt og bearbeidet oppskriftene
Forfatter: Keith Floyd
Pris: 100
Beautifull happy hour. 75 deilige drinker
Forfatter: Ketil Hegg
Pris: 120
Bakeglede uten sukker. Velsmakende og sunne desserter
Forfatter: Annika Rogneby
Pris: 90
Den herlige smaken av vinter
Forfatter: Birgitte Engen
Pris: 90 |