Kokebøker, husholdning
Mine soppgleder
Forfatter: Else R. Wiborg
Pris: 90
Kunsten å røke pipe. Norsk utgave ved Hans Geelmuyden
Forfatter: Paul C. Olrik
Pris: 90
Skandinavisk Illustreret Kogebog (Gotisk skrift)
Forfatter:
Pris: 100
Streif. Gjennom de store sammenhengene (Matmøter i norske kulturlandskap)
Forfatter: Per Olav Reinton
Pris: 150
Bær, Frukt, Grønnsaker
Forfatter: Anna Kirste
Pris: 75
God mat for fire (Med oppskrifter av Norges beste kjøkkensjefer-)
Forfatter:
Pris: 75
Fristende formkaker og terter
Forfatter: Anne Wilson
Pris: 75
Freia Bakebok 6
Forfatter:
Pris: 75
Vinlegning. En håndbok for husmødre i vinlegning med anvisninger og oppskrifter samt veiledning i tilberedning av likører, leskedrikker, geléer og marmelader.
Forfatter: Friedrich Sauer
Pris: 90
Chili. Glohete retter for alle ganer
Forfatter: Linda Doeser
Pris: 75
Området rund Oslofjorden. Norsk mat fra landsdel til landsdel
Forfatter:
Pris: 75
Gledens druer. Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner
Forfatter: Michael Schuster
Pris: 100
100 viner og vinopplevelser
Forfatter: Toralf Bølgen
Pris: 100
Solfrid og Ginos matbok – to kulturer møtes på kjøkkenet.
Forfatter: Solfrid Rørlien Saue
Pris: 90
Matpakka i barnehagen, på skolen, på tur
Forfatter: Marit Røttingsnes Westlie
Pris: 75
Gresk. En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
Forfatter:
Pris: 75
Thailandsk en kulinarisk oppdagelsesreise
Forfatter: Judy Williams
Pris: 75
Jamie hver dag
Forfatter: Jamie Oliver
Pris: 150
Tapas. Lekende lett. Foto: Frances Janisch
Forfatter: Paul Løwe
Pris: 120
De beste pastarettene
Forfatter: Giuliano Hazan
Pris: 100
Hjemmets beste pizza
Forfatter: Meg Jansz
Pris: 90
Lær mer om sopp. Bilder: Kim Holthe (Torgfrisk)
Forfatter:
Pris: 75
Fristende fra grillen. Foto: Ian Wallace
Forfatter: Louise Pickford
Pris: 120
Godt å vite om kjøtt. Med matoppskrifter til hverdag og fest
Forfatter: Aase Dotterud
Pris: 90
Alle slags kaker. Husmorens nye håndbøker nr 1. (Klistermerke inni: Kolonialgrossistens Kundeservice)
Forfatter: Margit Engnes
Pris: 100
Velsmakende salater. Enkle, raffinerte ideer med varianter. Aschehougs nyttebøker
Forfatter: Annette Wolter
Pris: 90
Hjemmefrysing. Kjøtt – Fisk – Grønnsaker – Bær – Bakverk – Matretter
Forfatter: Ruth Blegen
Pris: 90
Smørbrød og småretter. Husmorens nye håndbøker nr 3
Forfatter: Margit Engnes
Pris: 90
Den store kostholdsboken fra Sunnhetsbladet
Forfatter: Kristina Samsing
Pris: 100
Den lille store kokeboka. Oversetter: Rune R. Moen. Fagkonsulent: Wenche Tømt
Forfatter:
Pris: 90
Fisk fra kjøkkenet på Knatten
Forfatter: Annemartha Borgen
Pris: 150
NM i kokkekunst 1992 (Tine)
Forfatter:
Pris: 90
Delicatissimo! Hjemmelaget italiensk mat.
Forfatter: Harald Heide Steen
Pris: 90
Den store matbilledboken «The big Picture Book of Food» The Norwegian Culinary Olympic team presents itself in words and pictures (norsk og engelsk tekst) Julehilsen
Forfatter: Bengt Wilson
Pris: 150
Det gode franske kjøkken. Oversatt av Øystein Randers-Pehrson. 2. opplag
Forfatter: Julia Child
Pris: 400
Vann til husmødrene
Forfatter: Nanna Broch
Pris: 75
Smak! 4. opplag
Forfatter: Trond Moi
Pris: 150
Hot and spicy
Forfatter: Nina Dreyer Hensley
Pris: 100
Provence. vinen, maten og landskapet
Forfatter: Lars Boesgaard
Pris: 250
Smak. Spennende middager fra Syria, Thailand, Etiopia, Pakistan, Polen, Afghanistan og Romania
Forfatter: Irina Lee
Pris: 150
Wok. Retter fra Kina, Japan og sørøst-Asia
Forfatter: Elsa Petersen- Schepelern
Pris: 75
Barn i balanse (Smart mat til alle barn: spedbarn, småbarn, skolebarn og tenåringer)
Forfatter: Fedon A. Lindberg
Pris: 120
Perfekte smoothies. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter.
Forfatter: Tor Edvin Dahl
Pris: 75
Egen vin av frukt og bær
Forfatter: Anita Danielson
Pris: 90
Olivenolje. Det italienske kjøkken
Forfatter: Leonardo Romanello
Pris: 90
Akevitt. En norsk brennevinshistorie
Forfatter: Halvor Heuch
Pris: 120
The complete master chefs. 240 recipes from the world’s top chefs and cookery writers
Forfatter: Vittorio Giardino
Pris: 200
Sjokolade. En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
Forfatter: Max Manus
Pris: 100
Tidens kokebok. Sjette utgave
Forfatter: Lillemor Erken
Pris: 100
Ølboka. All verdens øl. Fagkonsulent for den norske utgaven: Espen Smith.
Forfatter:
Pris: 120
Fisk & Vin. 4. opplag
Forfatter: Trond Moi
Pris: 200
Sten Sture Skaldemans kokebok. Lekre og velsmakende retter som gir deg utmerket helse
Forfatter:
Pris: 200
100 retter og matopplevelser. (ekstra-utgave til Postens medarbeidere)
Forfatter: Trond Moi
Pris: 100
Lag god vin. (Cappelens håndbøker)
Forfatter: Odd Tommelstad
Pris: 90
Kokebok – med oppskrifter fra ansatte i Posten og Bring
Forfatter:
Pris: 100
Ingers kokebok. Med kjempesuksessen Ingers rugbrød og over 100 andre oppskrifter. Fotografi: Kjell Ove Storvik.
Forfatter: Inger Kløkstad
Pris: 90
Sørlandsprat og matprat. med tegninger av Ulf Aas
Forfatter: Pus Thaulow
Pris: 150
Husholdningsbog for by og land. Med forord af Th. Koller. Andet Oplag. Med Titelbillede og 5 andre Tegninger.
Forfatter: Marie Blom
Pris: 350
Fiskesprell. Lærerveiledning i faget mat og helse for ungdomsskolen. Inkludert Studiehefte for 9. og 10. klassetrinn
Forfatter:
Pris: 120
Lærerveiledning (Kokeboka mi) Mat og helse for mellomtrinnet
Forfatter:
Pris: 75
Den store middelhavsmat kokeboken
Forfatter: Eirik Myhr
Pris: 100
Hvitløk! Historie, kultur og kuriosa, overtro, legekunst, dyrking, mat og fest
Forfatter: Annica Triberg
Pris: 100
The Wine Label Register. A Record of Wines Sampled (inneholder 14 labels)
Forfatter:
Pris: 100
Da det var «generalstreik» i kjøkkenet. Eventyr av …. A/S Agra eventyr nr 3
Forfatter: Chr. Armand Halvorsen
Pris: 100
Barnas beste partybok
Forfatter: Annika Rabe
Pris: 90
Gino’s grilltipps!
Forfatter: Gino Valente
Pris: 90
Stor kokebok for større og mindre husholdninger. Koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning. Med illustrasjoner i sort og farver. Tyvende økede utgave. Uforandret opptrykk fra 1951-utgaven.
Forfatter: Henriette Schønberg Erken
Pris: 350
Din (Min) egen kjøkkenkalender. 78 oppskrifter – måned for måned
Forfatter:
Pris: 90
Minikaker & minibrød. søte og salte fristelser
Forfatter: Ilona Chovancova
Pris: 75
Verdens beste småkaker
Forfatter:
Pris: 75
Barcelona gastronomy and cuisine
Forfatter: Toni Monne
Pris: 90
Cookies. Pynt dem selv!
Forfatter: Ingrid Hancock Bjerknes
Pris: 100
Supergod mat for gutter og jenter
Forfatter: Margit Vea
Pris: 90
Sommerbakst
Forfatter: Marit Hovland
Pris: 75
Kosthold og helse. Nr 1, April 1957, 3. årg.
Forfatter:
Pris: 75
Kaker til fest
Forfatter: Marit Bruskeland Amundsen
Pris: 100
Kogebog for hvermand. Veiledning i efter de billigste og letteste fremgangsmaader at koge, stege, bage, sylte, stue o. s. v. alle i husholdninger almindelig forekommende retter og madvarer. Af en husmoder. 2.det oplag
Forfatter: Inga Olsen
Pris: 50
Fra mitt blå kjøkken «Kjøkkensjefens kokebok» 1. utgave
Forfatter: Hroar Dege
Pris: 150
Håndplukket – gode opplevelser i Norge. Innlimt «brev» fra Hausvik Maritime, fra Åse og Rune
Forfatter: Anne Karine Strøm
Pris: 120
Freia Bakebok 4. Med frysetips
Forfatter:
Pris: 100
Koke ute. Fire årstider i verdens største kjøkken. Foto: Erik Jalland.
Forfatter: Lars Barmen
Pris: 100
Bare kom inn – du trenger ikke ta av deg på beina. Vertskap: … og Sven Nordin
Forfatter: Torhild Strand
Pris: 100
Freia. Alle tiders bakebok. nr 7
Forfatter:
Pris: 75
Det nye kjøkken. Kokebok. 160 oppskrifter til hverdag og fest. Supper, gryteretter, ovnsretter, sauser, potetretter, pasta, pizza, grøt , desserter, kaker og bakervarer og mye annet godt.
Forfatter: TORO
Pris: 100
Festboka
Forfatter: Åge Arne Grimstad
Pris: 90
Vellykkede fester. Borddekkinger, oppskrifter og dekorasjoner
Forfatter: Lena Holmsäter
Pris: 75
7×7 slag. Tradisjonsrik julebakst
Forfatter: Tove Diesen
Pris: 100
Kjerringråd fra a til å. Godt krydret med homeopatiske råd
Forfatter: Aksel Gjerstad
Pris: 100
Det moderne hjems kogebog. Udarbejdet og gennemprøvet af Konsulent ved De Danske Husmoderforeninger ……
Forfatter: Lis Linde
Pris: 200
Godt i mikrobølgeovn. Ingrids beste
Forfatter: Ingrid Espelid Hovig
Pris: 90
Bistro. Den gode franske hverdagsmaten. Oversatt av Eva Valebrokk
Forfatter: Gerald Hirigoyen
Pris: 120
Norsk helsekost. Med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Forfatter: Arvid Pickelner
Pris: 90
Lekre retter fra Middelhavslandene
Forfatter: Norma Miller
Pris: 90
Kinesisk. Den lille kokebokserien
Forfatter: Jenny Stacey
Pris: 75
Lett og godt fra Kina
Forfatter: Marie Louise Telegin
Pris: 75
Verdens beste kylling
Forfatter: Kari Alsaker
Pris: 75
Eksotisk. Fra bambusskudd til gurkemeie. Fotograf Lisa Westgaard
Forfatter: Sissel Keyn Lodding
Pris: 75
Nigella express. Good food fast. (engelsk tekst)
Forfatter: Nigella Lawson
Pris: 120
Supper og brød. Suppeoppskriftene du bare må ha. Kjøkkenklassikere
Forfatter: Jane Price
Pris: 150
Ung smak
Forfatter: Odd Ivar Solvold
Pris: 100 |